Pană majoră de curent şi apă caldă în Bucureşti. Ce spun Transelectrica şi Primăria Capitalei

Postat la 07 august 2020 214 afişări

Pană majoră de curent şi apă caldă în Bucureşti. Ce spun Transelectrica şi Primăria Capitalei

PMB anunţă că, din cauza avariei Transelectrica în Bucureşti, temporar, nu se poate livra apă caldă

Mai multe servicii publice, respectiv semaforizare şi transportul în comun din Capitală au fost afectate, a mai comunicat PMB. Manevrele de realimentare au fost finalizate în aproximativ 60 de minute.

UPDATE 17:00

Mai multe sectoare au fost afectate de pana de curent.

Compania spune că a declanşat o investigaţie pentru stabilirea exactã a cauzelor şi a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

Manevrele de realimentare au fost finalizate în aproximativ 60 de minute.

În jurul orei 13, s-a oprit curentul în zona de vest şi centrală a Bucureştiului, dar şi zone limitrofe din judeţele Ilfov şi Giurgiu.

“În prezent, a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor. Regretăm disconfortul produs clienţilor”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia.

Incidentul nu a apărut în instalaţiile E-Distribuţie Muntenia. Potrivit surselor MEDIAFAX, problemele de alimentare cu energie electrică ar fi fost cauzate de o avarie în reţeaua Transelectrica (TEL), compania naţională de transport al energiei electrice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
transelectrica,
apa calda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.