Pakistanul reduce nivelul relaţiilor diplomatice cu India şi suspendă schimburile comerciale

Postat la 07 august 2019 28 afişări

Pakistanul a anunţat, miercuri, reducerea nivelului relaţiilor diplomatice cu India şi suspendarea comerţului bilateral, din cauza deciziei "unilaterale" de modificare a statutului regiunii disputate Kashmir.

Pakistanul reduce nivelul relaţiilor diplomatice cu India şi suspendă schimburile comerciale

Premierul Pakistanului, Imran Khan, a convocat miercuri o reuniune de urgenţă a Comisiei pentru Securitate Naţională, din care fac parte şefii principalelor instituţii civile şi militare.

"Comisia a discutat despre situaţia generată de acţiunile unilaterale şi ilegale ale Indiei. S-a decis reducerea nivelului relaţiilor diplomatice cu India şi suspendarea comerţului bilateral. Aranjamentele bilaterale vor fi revizuite", a transmis Administraţia de la Islamabad, conform cotidianului Times of India.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
india,
reducere,
relatii,
suspendare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.