Păgubiţii Mic.ro şi Minimax Discount işi fac singuri dreptate Intră în fostele magazine şi iau mobila pentru a-şi recupera parte din bani

Postat la 06 martie 2012 19 afişări

Unii dintre proprietarii de spaţii închiriate către Mic.ro Retail şi Minimax Discount au pătruns în fostele magazine şi au luat părţi din mobilier, pentru a-şi mai recupera din banii de chirii datoraţi lor de firmele controlate de Dinu Patriciu.

Administratorul judiciar al celor două firme îi avertizează pe păgubiţi că pătrunderea în aceste spaţii reprezintă fapte penale, precizând că niciunul dintre contractele de închiriere nu a fost denunţat de administratorul judiciar.

"Atragem atenţia tuturor proprietarilor de spaţii care în această perioadă pătrund fără drept în spaţiile închiriate debitoarei că aceste acţiuni reprezintă fapte penale ce vor fi aduse la cunoştinţa organelor abilitate, urmând ca autorii să suporte toate pierderile materiale suferite de debitoare în legătură cu bunurile acesteia, precum şi consecinţele periclitării şanselor de reorganizare a debitoarei", arată o notă a RVA Insolvency.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Păgubiţii,
Mic.ro,
Minimax Discount,
magazine
/actualitate/pagubitii-mic-ro-si-minimax-discount-isi-fac-singuri-dreptate-intra-in-fostele-magazine-si-iau-mobila-pentru-a-si-recupera-parte-din-bani-9375231
9375231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.