Pacientă cu leziuni pulmonare, refuzată de trei spitale, vindecată la Timişoara

Postat la 06 august 2020 153 afişări

Pacientă cu leziuni pulmonare, refuzată de trei spitale, vindecată la Timişoara

Ergica Ştirban a fost diagnosticată cu coronavirus, în luna martie şi a stat trei săptămâni în Spitalul Judeţean Suceava. A avut o formă gravă a bolii, iar după externare, a rămas cu sechele pulmonare

A încercat să facă recuperare la patru spitale, însă toate au refuzat-o. Ergica şi-a încercat norocul şi la Timişoara, unde a fost primită, a făcut recuperare şi a plecat acasă perfect sănătoasă. 

Erjica Ştirban este una dintre pacientele confirmate cu COVID-19, în focarul de la Suceava. La ea boala s-a manifestat sever, a făcut pneumonie bilaterală şi nu credea că mai scapă cu viaţă. A stat internată în infernul de la Spitalul Judeţean Suceava, trei săptămâni. Femeia spune că în fiacare zi a trăit cu frica morţii. După externare a continuat să se simtă rău.

Noul coronavirus a lăsat urme adânci în plămânii femeii. Ergica avea dificutăţi de respiraţie şi de concentrare, obosea repede şi simţea dureri permanente în spate. Îi era teamă că va avea nevoie de oxigen toată viaţa. A vrut să înceapă şedinţele de recuperare post COVID-19, însă a fost refuzată la toate cele trei spitale la care a bătut la uşă. Într-un final a trimis un mail la Spitalul Victor Babeş din Timişoara unde spre surprinderea ei a fost acceptată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
plamani,
spitale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.