(P) Thagora pregăteşte evenimentul primăverii pentru industria mobilei şi interioarelor auto

Postat la 30 ianuarie 2020 74 afişări

(P) Thagora pregăteşte evenimentul primăverii pentru industria mobilei şi interioarelor auto

Thagora, furnizor de tehnologie pentru industria de tăiere a pielii, organizează primăvara această un eveniment cheie dedicat profesioniştilor români din industria mobilei şi a interioarelor auto, la care vor participa speakeri experimentaţi din Italia, Austria şi România.

Digitalizare şi Automatizare în Automotive şi Mobilă (DAAM) este numele conferinţei care va avea loc in septembrie, într-o locaţie deosebită la SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj.

Vă puteţi înscrie aici, numărul de locuri fiind limitat.

Cui i se adresează

Evenimentul este util şi informativ pentru managerii de fabrici, inginerii de proces, experţii în tehnologie, reprezentanţii asociaţiilor profesionale de profil. În plus, este o ocazie excelentă de a face networking şi a sta de vorbă cu oamenii din comunitatea industriilor care lucrează cu piele, participanţii având posibilitatea de a discuta cu speakerii, cere sfaturi sau face schimb de idei într-o atmosferă relaxantă şi un cadru distins.

Temele prezentate

Un scop esenţial urmărit de organizatori este discutarea unor subiecte de actualitate, care au un impact real asupra organizaţiilor dar şi asupra noului context socio-economic, odată cu schimbările provocate de a patra revoluţie industrială.

În plus, provocările cu care se confruntă companiile din România, care lucrează cu piele naturală, sunt multiple. De exemplu, presiunile mari pentru reducerea costurilor de producţie. Sau competiţia crescută pe piaţă, pe măsură ce diverse companii devin mai competitive ca urmare a investiţiilor făcute în retehnologizare şi creşterea eficienţei.

Aşadar, subiectele de discuţie alese pentru această conferinţă urmăresc adresarea acestor probleme, oferind soluţii şi variante aplicabile pentru depăşirea lor.

Printre temele abordate enumerăm:

  • Planificarea producţiei;
  • Provocări tehnice şi context economic pentru producătorii de mobilă şi interioare auto din România;
  • Modernizarea procesului de tăiere a pieii naturale prin software, automatizare şi noi echipamente.

Pentru mai multe detalii privind programul pe ambele zile ale conferinţei, accesaţi pagina oficială a evenimentului.

De ce Thagora organizează DAAM?

Acum trei ani de zile, o fabrică de mobilă din Deva a făcut o schimbare majoră de furnizori. A înlocuit furnizorul german de tehnologie de tăiere a pielii cu Thagora, soluţie dezvoltată de o companie românească din Iaşi. Au realizat că soluţia Thagora este mai eficientă, utilizează o tehnologie mai avansată şi productivitatea este semnificativ mai mare.

Prezenţa la eveniment vă va da ocazia să aflaţi mai multe detalii despre această poveste şi să cunoaşteţi echipa Thagora, alături de clienţii lor şi de comunitatea din cele două industrii.

Calitatea serviciilor şi pachetul software performant au făcut din Thagora o autoritate pe plan mondial, ei lucrând cu lideri internaţionali, precum Natuzzi, Wollsdorf Leather, ROM AG sau Rolf Benz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
mobila

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.