(P) SIKA şi Adeplast - “Mai puternici împreună”

Postat la 21 aprilie 2022 48 afişări

(P) SIKA şi Adeplast - “Mai puternici împreună”

La doi ani de la preluarea Adeplast, Sika România demarează campania “Mai puternici împreună”, cu un mesaj adresat tuturor categoriilor de clienţi prezenţi pe piaţa materialelor de construcţii. Odată cu procesul de integrare al Adeplast, cele două branduri devin mai puternice prin sinergiile pe care le realizează şi prin portofoliul total de peste 1300 de produse.

Procesul de integrare al Adeplast se află în desfăşurare, iar rezultatele se văd pe toate liniile de business. La acest moment Sika şi Adeplast se află împreună pe piaţă cu produse dedicate tuturor fazelor unei construcţii, de la fundaţie, la acoperiş, fie că vorbim despre sectorul rezidenţial, cel industrial sau pur şi simplu de zona Do-It-Yourself şi renovări.

Pe lângă comunicarea sinergiilor la nivelul brandurilor Sika şi Adeplast, campania “Mai puternici împreună” va aduce şi o serie de modificări la ambalajele produselor Adeplast. Materialele de construcţii dezvoltate de Adeplast vor avea acum ambalaje noi, incluzând elemente si standarde de brand ale Sika. Atât prin achiziţia produselor Adeplast, dar şi Sika, clienţii vor alege în continuare să construiască o relaţie bazată pe încredere cu cele două branduri.

În procesul de integrare cu Sika, Adeplast are un aport major prin tehnologia de producţie dezvoltată în aproape 30 de ani, pe cele patru platforme industriale de la Oradea, Ploieşti, Craiova şi Roman. Cele patru platfome sunt configurate cu capacităţi anuale de producţie uriaşe: peste 1.6 milioane tone de mortare, 3.3 milioane metri cubi de polistiren şi peste 50.000 tone de vopsele şi tencuieli decorative.

Prin preluarea Adeplast, Sika România devine unul dintre cei mai importanţi producători din România care integrează tehnologii şi produse dedicate pentru toate fazele unei construcţii, de orice tip şi dimensiune.

Cu Adeplast ai făcut întotdeauna cea mai inteligentă alegere. Iar cu Sika ai ales întotdeauna cele mai bune soluţii, de la fundaţie până la acoperiş.

De acum, însă, vei avea de făcut o singură alegere: alege să construieşti o relaţie bazată pe încredere!

SIKA şi Adeplast sunt acum o echipă care îţi oferă cele mai bune şi de încredere soluţii pentru proiectele tale!

Sika România este subsidiară a concernului elveţian Sika AG, fondat în 1910 Baar Elvetia.  Sika este prezentă pe piaţa din România din 2002. În toată această perioadă compania a cunoscut mai multe etape de dezvoltare atât prin construcţii proprii de fabrici cât şi prin  achiziţii locale: 2019 – Arcon membrane, principalul producător de membrane bituminoase din România; 2020 – Adeplast SA, lider consacrat în producţia unei game lărgite de mortare pentru construcţii şi izolaţii termice (EPS).

Sika este lider global în producţia de materiale chimice specializate, are o poziţie de top pe piaţa dezvoltării şi producţiei de sisteme şi produse de etanşare, lipire, amortizare, consolidare şi protecţie utilizate în sectorul construcţiilor şi în industria auto. Grupul elveţian are filiale în 101 ţări din întreaga lume şi deţine peste 300 de unităţi de producţie. Cei peste 27.000 de angajaţi au generat în 2021 o cifrã de afaceri de 9,3 miliarde de franci elveţieni.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.