(P) Odero: soluţii de plăţi digitale pentru afacerile online şi in-store

Postat la 15 martie 2023 105 afişări

(P) Odero: soluţii de plăţi digitale pentru afacerile online şi in-store

Odero, brandul Token Financial Technologies, a intrat la începutul acestui an pe piaţa din România. Acesta oferă soluţii financiare pentru comercianţi, concentrându-se pe crearea de tehnologii inovative care să ajute companiile să îşi optimizeze procesele de plată şi să îşi îmbunătăţească performanţele. Odero îşi propune să ofere o gamă largă de servicii şi soluţii, de la platforme de procesare plăţi la terminale de plată POS, în cele mai avantajoase condiţii.

Token Financial Technologies, compania lider în domeniul tehnologiei financiare din Turcia, a introdus în România prin intermediul brandului Odero conceptul de one-stop-shop în materie de soluţii de plată digitale, integrate, rapide şi securizate pentru comercianţii de orice dimensiune. Scopul este de a aduce beneficii imediate afacerilor acestora. Token Financial Technologies face parte din Koç Group, cel mai mare holding privat din Turcia, prezent în România din 2003 prin intermediul brandurilor Arctic, Beko, Grundig, Ford şi Otokar.

Cele două produse din portofoliul Odero sunt OderoPAY şi OderoPOS, compania fiind totodată şi producător al propriilor echipamente şi dispozitive de plată. Însă brandul nu se va rezuma doar la acestea. Pentru viitor, Odero îşi propune să introducă pe piaţă mai multe soluţii financiare, pentru o gestionare completă a plăţilor şi a afacerii lor.

OderoPAY: platforma de plăţi online pentru e-commerce

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, totodată cresc şi aşteptările clienţilor. Astfel, fiecare afacere trebuie să se adapteze şi să utilizeze instrumente digitale pentru a creşte eficienţa şi a îmbunătăţi experienţa clienţilor. OderoPAY este o platformă cloud de plăţi online care vine în întâmpinarea nevoilor de plată ale comercianţilor din România.

Oferind o platformă sigură, uşor de utilizat şi integrată cu cele mai populare platforme de e-commerce, OderoPAY se adresează atât start-up-urilor, cât şi liderilor de piaţă. Cu o interfaţă intuitivă şi posibilitatea de a personaliza fluxurile de plată, aceasta îşi propune să faciliteze procesul de plată pentru clienţi, în timp ce oferă şi beneficii pentru comercianţi, precum reducerea costurilor şi creşterea veniturilor.

OderoPAY oferă soluţii de plată pentru orice tip de e-commerce. Fie că ai un magazin online sau eşti un furnizor de servicii online, OderoPAY se potriveşte nevoilor tale. În plus, aceasta oferă şi posibilitatea de a primi plăţi în mai multe monede, ceea ce poate fi util pentru afacerile care lucrează cu clienţi internaţionali.

OderoPAY pune siguranţa pe primul loc, asigurându-se că toate plăţile sunt securizate şi procesate în mod corespunzător. În plus, platforma este conformă cu cele mai recente reglementări privind protecţia datelor şi securitatea cibernetică, cum ar fi certificatul PSI-DSS, în conformitate cu standardele globale.

OderoPAY se integrează cu cele mai populare platforme e-commerce, pentru a oferi o soluţie de plată completă şi customizabilă. Aceasta permite comercianţilor să creeze fluxuri de plată personalizate, să configureze politici de retur şi să gestioneze toate tranzacţiile dintr-un singur loc.

OderoPAY este o platforma de plată online care vine în întâmpinarea nevoilor afacerilor din România. Cu o interfaţă intuitivă, sigură şi uşor de utilizat, aceasta îşi propune să faciliteze procesul de vânzare şi plată pentru clienţii finali ai acestora.

OderoPOS: smart All-In-One POS

OderoPOS este o soluţie completă de plată şi gestiune a vânzărilor, cu sistem de operare Android, care îţi oferă acces la cele mai noi tehnologii financiare. De la procesul de plată până la gestionarea stocurilor şi a vânzărilor, OderoPOS îţi oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ţi eficientiza afacerea. Prin intermediul aplicaţiilor integrate cu dispozitivul Beko TR400, poţi efectua plăţi şi trimite automat informaţii către imprimanta fiscală, toate în doar câteva secunde.

Cu ajutorul Beko TR400 cu ecran tactil dual, poţi selecta cu uşurinţă dintr-un set divers de aplicaţii de vânzare şi gestiune, care se potrivesc cel mai bine cu nevoile afacerii tale.

Utilizând cititorul de cod de bare, poţi scana produsele şi finaliza procesul de vânzare în câteva secunde. În plus, datorită celui de-al doilea ecran al dispozitivului POS Beko TR400, nu mai este necesar să întorci aparatul către client în timpul procesului de plată, confirmarea plăţii fiind semnalizată prin intermediul unei lumini verzi, astfel încât clientului să îi fie uşor să înţeleagă că plata a fost finalizată cu succes .

Platforma All-In-One OderoPOS este proiectată pentru a fi uşor de utilizat şi configurat. Interfaţa sa intuitivă şi personalizabilă poate fi adaptată nevoilor fiecărei afaceri. În plus, sistemul este compatibil cu cele mai populare sisteme de gestiune a magazinelor, ceea ce îl face o soluţie completă şi eficientă pentru afacerile de orice dimensiune.

OderoPOS oferă soluţii de plată pentru orice tip de afacere. Fie că eşti un magazin de retail, un restaurant sau un salon de frumuseţe, platforma OderoPOS All-In-One se adaptează nevoilor tale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
afaceri,
solutii,
romania,
comercianti,
posuri,
turcia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.