(P) „Mi-am reluat viaţa de dinainte de accident şi mă bucur de lucrurile care îmi fac plăcere”. Povestea unei paciente

Postat la 26 noiembrie 2022 16 afişări

(P) „Mi-am reluat viaţa de dinainte de accident şi mă bucur de lucrurile care îmi fac plăcere”. Povestea unei paciente

„Eram la schi şi, din păcate, am prins o porţiune de gheaţă. Am încercat să o evit, dar schiurile au alunecat şi am căzut”, aşa îşi începe povestea Ramona, care a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi o leziune a meniscului. Luni la rând, a încercat să găsească un medic care să îi pună un diagnostic corect şi să îi indice cel mai potrivit tratament.

În cele din urmă, la sfatul unei cunoştinţe, a venit la Spitalul Clinic SANADOR: „După câteva luni şi după multe încercări de a găsi o clinică şi un doctor bun, am vorbit cu o colegă a soţului meu, care ni l-a recomandat pe domnul doctor Liviu Ojoga, specialistul la care se operase şi ea, la umăr”.

Dr. Liviu Ojoga, medic primar cu competenţă în chirurgia artroscopică, şeful Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie din Spitalul Clinic SANADOR, a găsit imediat soluţia pentru rezolvarea problemei Ramonei. În urma examinării clinice, dar şi a unor investigaţii imagistice, medicul a stabilit că pacienta avea nevoie de ligamentoplastie. „Am făcut o programare la domnul doctor, m-a consultat şi felul blând în care mi-a explicat lucrurile m-a făcut să am încredere să aleg SANADOR pentru intervenţie”, îşi aminteşte pacienta.

Operaţia s-a desfăşurat în condiţii de maximă siguranţă, fiind un real succes. „Intervenţia a decurs foarte bine. Toată echipa medicală a fost de excepţie. Mi-a fost făcută anestezia, iar în timpul intervenţiei, care a durat o oră şi jumătate, am fost în permanent dialog cu asistenta medicului anestezist”, povesteşte Ramona.

După ligamentoplastie, a urmat o perioadă de cinci luni de recuperare, Ramona afirmând chiar că, dacă ar fi venit mai din timp la consultaţie la Dr. Liviu Ojoga, s-ar fi putut recupera mult mai uşor şi mai repede. „După cele întâmplate, pot spune că perioada de recuperarea a fost grea, dar cu ajutorul domnului doctor Ojoga, a familiei precum şi datorită voinţei mele, totul a ieşit bine. (...) În momentul de faţă mă simt foarte bine, piciorul meu este la fel ca înainte de accident. Muşchiul se atrofiase, dar acum şi-a revenit, după multe şedinţe de fitness. Mi-am reluat viaţa de dinainte de accident şi pot să mă bucur fără probleme de lucrurile care îmi fac plăcere: alergatul, mersul la sala de fitness, înotul şi plimbările cu bicicleta”, conchide pacienta. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
novatik,
roca vulcanica,
tigla metalica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.