(P) Mercedes-Benz Clasa E Coupé – eleganţa sportivă

Postat la 25 octombrie 2018 171 afişări

(P) Mercedes-Benz Clasa E Coupé – eleganţa sportivă

Cu proporţiile expresive de coupé, designul minimalist şi confortul adaptat călătoriilor pe distanţe lungi pentru patru pasageri, Clasa E Coupé se bazează pe interacţiunea armonioasă dintre emoţie şi inteligenţă, combinând frumuseţea şi caracteristicile clasice ale unei limuzine cu tehnologia de ultimă generaţie.

Clasa E Coupé oferă conectivitatea specifică autoturismelor Mercedes-Benz prin conectarea la smartphone, ecranul dublu de afişare, butoanele Touch Control, sistemul de control vocal şi cele mai recente sisteme de asistenţă cu opţiunea, printre altele, de a conduce parţial autonom. Experienţa sportivă şi agilă de conducere este asigurată de motoarele puternice, cu emisii reduse, şi sistemele de suspensie cu amortizare selectivă.

Un model Mercedes-Benz Clasa E Coupé va putea fi admirat în cadrul Galei CEO Awards 2018, eveniment care are loc pe 25 octombrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mercedes-benz,
eleganta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.