(P) MaiMaiCredit: Avangardă în siguranţa şi flexibilitatea creditelor nebancare

Postat la 20 decembrie 2023 23 afişări

(P) MaiMaiCredit: Avangardă în siguranţa şi flexibilitatea creditelor nebancare

Unul dintre jucători noi pe piaţa instituţiilor financiare nebancare, MaiMaiCredit IFN S.A. lansează Creditul cu Asigurare, o soluţie care combină flexibilitatea creditării nebancare cu siguranţa oferită de un pachet de asigurare comprehensiv. Un pas major în adaptarea serviciilor financiare la nevoile dinamice ale consumatorilor şi contextul economic actual.

Creditul cu Asigurare oferit de MaiMaiCredit IFN anticipează nevoile diverse ale clienţilor, oferind protecţie financiară împotriva unor evenimente neprevăzute, care odată ce intervin ar putea pune presiune asupra situatiei financiare curente. Produsul este conceput pentru a acoperi riscuri precum decesul, invaliditatea totală temporară, pierderea involuntară a locului de muncă, spitalizarea, oferind astfel o plasă de siguranţă pentru clienţii săi.

Clienţii Mai Mai Credit au acum posibilitatea de a opta între un credit online de nevoi personale în rate egale, cu sau fără asigurare, cel cu asigurare, aducând pe lângă siguranţa menţionată, acces la o sumă MAI mare şi o dobândă MAI competitivă.

Concret, una dintre diferenţele vizibile ale Creditului cu Asigurare o reprezintă limita maximă a acordării, care în cazul unui Credit cu Asigurare este MAI mare decât limita standard a creditului fără asigurare.

Un alt factor esenţial de diferenţiere între cele 2 tipuri de produse îl reprezintă dobânda, care devine MAI competitivă în cazul Creditului cu Asigurare, din simplul fapt că instituţia îşi diminueaza riscurile, prin această asigurare, putând astfel să ofere o dobândă mai mică.

Daniel Soare, Directorul General al MaiMaiCredit IFN, declară: "Suntem încântaţi să colaborăm cu HOLFIN Insurance Reinsurance Broker, partenerul prin care aducem pe piaţă Creditul cu Asigurare, pentru a oferi plus valoare reală clienţilor nostri.

Acest produs reflectă obiectivul nostru de a oferi soluţii accesibile, sigure şi adaptabile şi putem afirma că produsul a fost validat deja de clienţii MaiMaiCredit, deoarece la nici o lună de la lansare, se bucură de o adopţie de peste 75% din creditele acordate.”

Caracteristicile unui Credit cu Asigurare oferit de MaiMaiCredit IFN sunt:

  • Protecţie cuprinzătoare. Asigurarea integrată în creditul nebancar oferă clienţilor o protecţie financiară împotriva unor evenimente imprevizibile, asigurând astfel o mai mare securitate pentru ei şi familiile lor.
  • Dobândă mult MAI competitivă, comparativ cu produsul fără asigurare;
  • Sume MAI mari pentru Creditele cu Asigurare;
  • Condiţii avantajoase de creditare; Termenii şi condiţiile de creditare sunt concepute pentru a se alinia la nevoile şi posibilităţile financiare ale clienţilor;
  • Accesibilitate şi flexibilitate; Această soluţie financiară este accesibilă unei game largi de clienţi, inclusiv celor care nu se califică pentru produsele de creditare tradiţionale;

Pentru mai multe informaţii despre Creditele cu Asigurare şi pentru a afla cum puteţi beneficia de aceste produse, vă invităm să vizitaţi www.maimaicredit.ro sau să ne contactaţi telefonic la numărul 031 438 2083

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maimaicredit,
ifn,
credit,
flexibilitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.