(P) Mai rapid, mai durabil, mai elegant - HUAWEI loveşte din nou cu noul P60 Pro

Postat la 10 mai 2023 52 afişări

(P) Mai rapid, mai durabil, mai elegant - HUAWEI loveşte din nou cu noul P60 Pro

Într-o lume în care fotografia ocupă un loc central în vieţile noastre, având în vedere că aproape 77% dintre adulţii americani au în posesia lor un smartphone iar peste 70% dintre ei îşi folosesc telefoanele pentru a face fotografii, alegerea unui telefon cu o cameră foto a devenit esenţială în ziua de azi.

Odată cu lansarea noului HUAWEI P60 Pro, compania chineză vrea să revoluţioneze în continuare modul în care noi surprindem şi ne bucurăm de momentele speciale din viaţa noastră.

Fotografiile şi arta de a fotografia a evoluat enorm de la prima imagine realizată în 1826 de Joseph Nicephore Niepce iar acum, pe noul HUAWEI P60 Pro avem un instrument care face o punte de legătură între vechile tehnici şi cele mai recente tehnologii şi inovaţii. Modelul P60 Pro se mândreşte cu o cameră foto profesionistă care depăşeşte aşteptările pe care le pot avea chiar şi cei mai exigenţi utilizatori.

Camera are o capacitate de a captura imagini de înaltă rezoluţie şi deţine o gamă foarte largă de funcţii. Telefonul la rândul său permite utilizatorilor să experimenteze şi să îşi îmbunătăţească abilităţile fotografice, indiferent de nivelul lor de experienţă. Fie că vorbim despre peisaje superbe sau de portrete expresive, calitatea imaginilor surprinse de P60 Pro este compatibilă cu cea a aparatelor utilizate de fotografii profesionişti.

HUAWEI P60 Pro îşi lasă deja amprenta pe piaţa telefoanelor mobile şi se distinge printr-o cameră foto versatilă care oferă un nivel de detaliu rar întâlnit pe un telefon mobil. Acest lucru transformă smartphone-ul HUAWEI într-o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de fotografia de înaltă calitate fără a investi în echipamente costisitoare şi greu de transportat.

În plus, HUAWEI P60 PRO dispune de o varietate de moduri de fotografiere şi de funcţii avansate care permite utilizatorului să fie cât mai creativ. De la fotografierea efectuată în condiţii de lumină redusă până la capturarea de imagini macro detaliate sau efectuarea de fotografiere în rafală care să surprindă pe cineva în mişcare.

Cu noul HUAWEI P60 Pro, veţi putea explora şi vă veţi putea alătura comunităţilor de fotografi profesionişti din România care se bucură de un număr tot mai mare de membri. De la cluburile locale până la expoziţiile şi concursurile sau oportunităţile de a vă dezvolta abilităţile fotografice.

Conectivitatea excelentă a HUAWEI P60 PRO facilitează partajarea instantanee a fotografiilor şi videoclipurilor cu prietenii, familia sau pe reţelele de socializare. Telefonul suportă cele mai recente standarde de conectivitate, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 asigurând o viteză şi o stabilitate ridicată în transferul de date.

Designul este unul elegant care nu poate trece neobservat. Cu un aspect rafinat şi cu materiale de înaltă calitate, telefonul impresionează nu doar prin performanţele sale ci şi prin aspectul său sofisticat. HUAWEI P60 PRO se va integra perfect în stilul vostru de viaţă.

P60 PRO mai vine şi cu o serie de funcţii inteligente care vă vor simplifica viaţa. De la asistenţă vocală şi traducere în timp real până la controlul dispozitivelor inteligente din casă.

Fiabilitatea şi durabilitatea sunt de asemenea, aspect cheie ale noului HUAWEI P60 PRO. Telefonul este construit pentru a rezista la condiţii de utilizare zilnică şi este echipat cu un ecran rezistent la zgârieturi şi are un corp protejat împotriva apei şi prafului.

Totodată dorim să îi invităm pe viitorii utilizatori de telefoane HUAWEI P60 Pro să intre pe magazinul de aplicaţii AppGallery, platforma oficială a brandului nostru care poate fi utilizată fără probleme în toate scenariile, oriunde şi oricând fără ca securitatea dumneavoastră să fie compromisă. AppGallery ete una dintre primele 3 platforme globale de distribuţie a aplicaţiilor. Platforma noastră este disponibilă în peste 170 de ţări şi regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global şi 6 milioane de dezvoltatori înregistraţi.

În concluzie, noul HUAWEI P60 Pro reprezintă o combinaţie perfectă între performanţă, design şi funcţionalitate. Cu o cameră foto profesionistă, un procesor puternic şi o serie de funcţii inteligente, acest telefon este alegerea ideală pentru oricine doreşte să îşi exploreze pasiunea pentru fotografie şi să se bucure de o experienţă de utilizare de top. HUAWEI P60 Pro reuşeşte să redefinească aşteptările şi să stabilească noi standarde în lumea smartphone-urilor, fiind un aliat de nădejde în călătoria voastră.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.