(P) INCRYS şi USOURCE păşesc pe un nou drum împreună!

Postat la 09 februarie 2023 47 afişări

(P) INCRYS şi USOURCE păşesc pe un nou drum împreună!

Suntem foarte bucuroşi să anunţăm că firma USOURCE, o firmă de servicii IT din Cluj, se alătură familiei INCRYS.

Companie cu sediul în Bucureşti, INCRYS a avut o evoluţie semnificativă începând din anul 2000, cel al înfiinţării, până în prezent. Ceea ce a început ca o firmă mică cu clienţi locali, pe zona de servicii hardware, a evoluat într-un business de servicii IT pentru clienţi internaţionali, atât IMM-uri, cât şi corporaţii mari, de renume. Având ca principală arie de interes software-ul şi infrastructura, utilizate în întreprinderile medii şi mari, INCRYS este în prezent organizată în 3 mari linii de business: servicii de inginerie software, servicii cloud şi servicii de management IT. 

Firma USOURCE a fost fondată în 2015 de către antreprenorii Adrian Sătmărel şi Cătălin Ştef. Cei doi au pus bazele unei companii care are ca principal domeniu de activitate oferirea de servicii digitale pentru clienţi din Statele Unite ale Americii. Cu perseverenţă şi cu pasiune pentru zona tehnică, colegii din USOURCE au livrat numeroase proiecte, iar calitatea muncii lor le-a oferit tracţiunea necesară extinderii numărului de clienţi deserviţi.

„De-a lungul discuţiilor, iniţiate şi purtate cu sprijinul Gloriei Pop, căreia îi mulţumesc pe această cale, mi-a fost din ce în ce mai clar că cele două companii, INCRYS şi USOURCE, pot funcţiona bine împreună. Ambele companii sunt conduse în spirit antreprenorial şi în ambele companii acordăm o atenţie deosebită propriilor angajaţi. Date fiind asemănările, dar şi elementele care ne asigură complementaritate, sunt încrezător în viitorul comun al celor două entităţi. Mult succes pe mai departe familiei mărite!” - Adrian Sătmărel, Co-fondator USOURCE.

„USOURCE este o companie cu foarte mult potenţial, potenţial strâns legat de calitatea angajaţilor săi. Această achiziţie este un pas major în execuţia  planului nostru ambiţios de creştere pentru 2023 şi pentru anii următori. Sunt recunoscator colegilor mei din INCRYS pentru aportul lor în cadrul companiei în aceşti ultimi ani, în care am experimentat cu toţii un context global turbulent. Noi suntem încrezători că puterea însumată a celor două companii ne va ajuta să navigăm mai bine şi într-o manieră sustenabilă şi prosperă. Bun venit noilor noştri colegi din USOURCE!”  - Andrei Sandu, Director General INCRYS.

Ne vom continua călătoria pentru ca ambele companii să crească organic şi, totodată, pentru a căuta în mod activ noi parteneriate care să ne sprijine extinderea în interiorul şi în afara graniţelor României.

Nu în ultimul rând, dorim să mulţumim persoanelor care ne-au ajutat în finalizarea acestei tranzacţii: Iulia Dragomir (care a condus echipa din partea bpv GRIGORESCU ŞTEFANICĂ), Radu Momanu (Capital Invest) şi Radu Georgescu (CFO Network), care au consiliat INCRYS pe parcursul întregului proces. Pentru USOURCE asistenţa juridică a fost asigurată de Gloria Pop şi de către echipa sa de la Pop Attorneys at Law.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Cătălina Enescu

Communication Specialist

catalina.enescu@incrys.com

0724.599.217

www.incrys.com

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drum,
companii,
firma,
servicii,
clienti,
colegi,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.