(P) Depăşeşte-ţi limitele cu HUAWEI WATCH GT Runner

Postat la 06 mai 2022 37 afişări

(P) Depăşeşte-ţi limitele cu HUAWEI WATCH GT Runner

 

Huawei a lansat cursa pentru pasionaţii de gadgeturi şi sport prin oferirea celui mai nou smartwatch – HUAWEI WATCH GT Runner – celor care doresc să se înscrie în competiţie.

Sportivii de performanţă, dar şi cei pentru care practicarea sportului este mai degrabă ceva ocazional, sunt provocaţi să îşi depăşească limitele cu HUAWEI GT Runner şi să obţină noi recorduri personale.

Cu o durabilitate a bateriei ce rezistă până la 2 săptămâni, noul smartwatch este proiectat pentru eficientizarea celor mai intense antrenamente şi pentru atingerea performanţei. Acesta dispune de noua tehnologie de monitorizare a ritmului cardiac HUAWEI TruSeenTM 5.0+, oferind un control precis şi dinamic al ritmului cardiac şi al nivelului de SpO2, la fiecare pas al alergătorului.

În prezent, HUAWEI WATCH GT Runner este primul model de smartwatch din industrie ce are încorporat în carcasa lui o antenă suspendată şi cinci sisteme de poziţionare GNSS cu bandă dublă care monitorizează cu acurateţe traiectoria de alergare şi oferă o poziţionare precisă.

Printre cele mai aşteptate funcţii se numără hardware-ul puternic, Running Ability Index (RAI) şi Programul individual de antrenament ştiinţific periodic. Sistemul de antrenament profesional de alergare HUAWEI TruSportTM le prezintă utilizatorilor o analiză aprofundată, oferindu-le o imagine de ansamblu asupra datelor precum intensitatea, nivelul antrenamentului şi timpul de recuperare.

Noul sistem de măsurare a capacităţii de alergare, le oferă utilizatorilor o evaluare obiectivă asupra acesteia. Folosind RAI şi sarcina de antrenament ca nucleu al Programului individual de antrenament ştiinţific periodic, alergătorii îşi pot atinge potenţialul maxim. Smartwatch-ul este dotat cu noua tehnologie HUAWEI TruSeen™ 5.0+, fiind astfel cel mai precis smartwatch din familia GT de până acum. În plus, datele referitoare la alergare pot fi partajate cu aplicaţii terţe prin intermediul aplicaţiei HUAWEI Health. Noul model HUAWEI WATCH GT Runner reprezintă accesoriul indispensabil care îţi va oferi motivaţia necesară pentru a-ţi depăşi limitele.

Sub umbrela #RunYourWayToTheTop, Huawei dă startul unei noi provocări în care participanţii sunt încurajaţi să iasă la alergat în parc sau să îşi înceapă antrenamentul la sală, pe bandă, monitorizându-şi antrenamentul cu aplicaţia HUAWEI Health, pentru a obţine cele mai bune rezultate. Rezultatele trebuie surprinse printr-o captură de ecran şi ulterior, postate în secţiunea de comentarii din cadrul postării de mai jos: https://www.facebook.com/HuaweimobileRO/posts/5108149459250340.

Competiţia se desfăşoară în perioada 20 aprilie - 9 mai, iar participanţii sunt invitaţi să lase comentarii cu cel mult 3 capturi de ecran din aplicaţia HUAWEI Health din secţiunea Indoor/Outdoor Run. În aceste capturi, concurenţii vor surprinde  rezultatele eforturilor depuse în sesiunea de alergat, mai exact distanţa, timpul de alergare, caloriile arse şi pasul. De menţionat este faptul că nu sunt acceptate în concurs imaginile copiate de la alţi participanţi.

Reîntorcându-ne la premiul cel mare pus în joc, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT Runner dispune de un sistem ce poate calcula performanţa de alergare pe baza istoricului frecvenţei cardiace, ritmului, distanţei şi altor date multidimensionale şi măsoară RAI pentru a clasifica cu precizie capacitatea alergătorilor, chiar dacă utilizatorul nu şi-a atins potenţialul maxim. În plus, sunt prezentate şi date profesionale, cum ar fi nivelul de oboseală, indicele de antrenament, efortul aerob/anaerob, pentru a-i ajuta pe alergători să-şi analizeze starea şi să adapteze planul pentru a-şi îmbunătăţi rezultatele.

Hai la o sesiune de alergare şi creşte-ţi şansele de câştig!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
limitare,
antrenament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.