(P) DENT ESTET şi Stomestet, lideri de succes ai stomatologiei româneşti, stabilesc noi standarde de performanţă printr-un parteneriat dedicat românilor

Postat la 16 noiembrie 2021 3500 afişări

(P) DENT ESTET şi Stomestet, lideri de succes ai stomatologiei româneşti, stabilesc noi standarde de performanţă printr-un parteneriat dedicat românilor

Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET

Medicina dentară traversează astăzi cea mai efervescentă perioadă. Clinici care impun de peste 20 de ani standardele în stomatologia românească, care au adus pacienţilor cele mai performante tehnologii şi au format echipe medicale de prestigiu fac un pas important şi firesc în consolidarea activităţii lor. Este vorba despre DENT ESTET, liderul pieţei de medicină dentară, şi Stomestet, una dintre cele mai de succes clinici stomatologice din Cluj, ambele fondate de două femei puternice ce şi-au dedicat întreaga activitate asigurării sănătăţii orale a românilor. Astăzi povestim cu Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET, şi Conf. dr. Smaranda Buduru, fondator Stomestet, despre dorinţa comună de a explora noi dimensiuni în domeniu, în beneficiul pacienţilor.

Cum s-a născut ideea acestui parteneriat al excelenţei?

Dr. Oana Taban: Parteneriatul a venit în cel mai firesc mod, pentru că ne ghidează aceeaşi viziune, de a crea o legătură cu pacientul nostru căruia îi oferim servicii stomatologice la cel mai înalt nivel, şi împărtăşim aceleaşi valori: profesionalism, integritate şi pasiune pentru ceea ce facem. Suntem mândri să-i avem alături pe Conf. Dr. Smaranda Buduru şi dr. Rareş Buduru, profesionişti recunoscuţi datorită activităţii lor medicale şi ştiinţifice de excepţie, autori a numeroase cărţi şi lucrări de specialitate. Cursurile susţinute de conf. dr. Smaranda Buduru în domeniul ocluzologiei şi esteticii dentare sunt un etalon pentru stomatologii din România.

Care este ingredientul care a condus Stomestet către succes?

Dr. Smaranda Buduru: Încă de la început, am considerat că nu există un medic care să exceleze în toate domeniile şi că avem nevoie de o echipă multidisciplinară valoroasă. Ne-am dorit ca fiecare specialist să reprezinte o piesă importantă a ansamblului, pentru a crea un tot unitar. Însă, pentru noi a contat ca pacientul să simtă că suntem acolo pentru el, nu doar ca profesionişti, ci ca oameni. Cred că empatia este prima şi cea mai importantă calitate a unui medic. Bănuiesc că şi din acest motiv pacienţii sunt alături de noi de 20 de ani, i-am cunoscut de când erau studenţi, au absolvit, s-au căsătorit şi au adus copiii la Stomestet. Un pacient mi-a spus la un moment dat: “Asta este dragostea adevărată”.

Cât de mult s-a schimbat stomatologia de când aţi deschis prima clinică?

Dr. Oana Taban: Foarte mult. Şi cred cu tărie că DENT ESTET a avut o contribuţie semnificativă la această schimbare. Ne-am propus să construim zâmbete sănătoase, fără a face rabat de la calitatea materialelor şi echipamentelor, profitul obţinut fiind investit constant în digitalizare şi în perfecţionarea nivelului de expertiză al medicilor. Recunoaşterea valorii echipei noastre medicale pe plan profesional este ceea ce ne diferenţiază faţă de alţi competitori.

Cum a contribuit Stomestet la evoluţia stomatologiei în România?

Dr. Smaranda Buduru: Încă din primii ani de activitate, am decis împreună cu dr. Rareş Buduru, cofondator Stomestet, să investim fonduri private în cercetare, pentru ca rezultatele cercetărilor ştiinţifice să poată avea un impact imediat asupra calităţii tratamentului de care beneficiază pacientul. Această strategie, împreună cu diversificarea şi pregătirea constantă a personalului medical, a ridicat standardele cabinetelor dentare din Transilvania şi ne-a poziţionat ca lideri de piaţă în Cluj.

Sunteţi implicată în mod activ în formarea următoarei generaţii de specialişti. Cum reuşiţi să performaţi în ambele arii, academică şi medicală?

Dr. Smaranda Buduru: Într-adevăr, coordonez programe de rezidenţiat în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” Cluj şi susţin cursuri de specialitate pentru medici interesaţi să afle ultimele descoperiri în ocluzologie şi estetică dentară. Îmi place să mă încarc cu energia bună a cursanţilor, să descopăr nevoile viitorilor medici şi să contribui în mod palpabil la specializarea lor în diferite ramuri ale stomatologiei. Deşi timpul fiecăruia dintre noi este limitat, este importantă disciplina, organizarea şi pasiunea pe care o investim în tot ceea ce facem.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stomatologie,
parteneriat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.