(P) Cum să fii îmbrăcat pentru un eveniment corporativ? Creează un aspect la modă

Postat la 03 martie 2022 388 afişări

(P) Cum să fii îmbrăcat pentru un eveniment corporativ? Creează un aspect la modă

Evenimentele corporative sunt de mai multe feluri, fie că vorbim de întâlniri de afaceri, de petreceri pentru lansare de produse sau de servicii, de petreceri organizate cu ocazia schimbării conducerii şi primirea noilor membrii, cu ocazia finalului de an sau Crăciunului, teambuilding-uri şi cursuri de perfecţionare. Cu fiecare eveniment în parte vin anumite cerinţe pe care trebuie să le respecţi, în ceea ce priveşte vestimentaţia în primul rând, dar şi modul în care vei acţiona.

Care este vestimentaţia potrivită la o petrecere în cadrul companiei?

Atunci când participi la o petrecere organizată de către compania la care lucrezi, te vei afla printre colegii tăi, cei cu care îţi petreci foarte mult timp din zi. Însă petrecerile nu presupun un dresscode atât de strict precum ţinuta office. Aceste petreceri pot fi mai fastuoase sau pot fi restrânse, cuprinzând doar un departament sau câteva persoane. În funcţie de aceste detalii îţi alegi vestimentaţia potrivită. Pentru o petrecere mai restrânsă, doamnele pot alege o rochie de cocktail, care să fie decentă şi nu exagerat de colorată sau sclipitoare, însă nici sobră. Poţi să alegi şi o pereche de pantaloni, verifică variantele la https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/pantaloni ,pe care să îi asortezi cu un top elegant.

Accesoriile te vor scoate din anonimat, poţi alege bijuterii care să iasă în evidenţă, de dimensiuni mari, cu pietre preţioase. Poartă o pereche de pantofi cu toc înalt şi o poşetă în ton cu ţinuta aleasă şi sigur vei impresiona prin rafinament şi eleganţă. Domnii au varianta de costum, însă dacă petrecerea este una mai restrânsă se poate să fie potrivită şi varianta de pantalon uşor lejer combinat cu o tunică sau o cămaşă slim. Un ceas va fi foarte de efect, şi chiar o cravată sau papion în funcţie de grandoarea evenimentului. 

Ce vestimentaţie să alegi pentru teambuilding?

De obicei evenimentele corporate de genul teambuilding se desfăşoară pe durată mai multor zile şi implică activităţi de genul cursurilor de perfecţionare şi aprofundare a cunoştinţelor şi a informaţiilor despre companie, dar şi momente de relaxare şi relaţionare între colegi. Astfel că vorbim despre nişte ţinute mai comode. Dacă în timpul şedinţelor şi al cursurilor este potrivit să ai o tineta casual, uşor dusă spre office, dar totuşi comodă, în timpul momentelor de relaxare poţi să îţi alegi ţinuta în funcţie de activităţile pe care le desfăşuraţi. În timpul unor astfel de evenimente se preferă zonele de munte, în care te poţi relaxa facand diferite activităţi de genul călărit, hiking, trekking, sau dacă este în timpul sezonului de iarnă se pot practica diferite sporturi pe pârtie.

De asemenea, se aleg de obicei unităţi de cazare care să aibă şi facilităţi de genul SPA sau piscină. Vara se pot programa evenimente la mare, unde vă puteţi bucura împreună şi de facilităţile unui resort şi de apa mării. în aceste situaţii ţinutele alese trebuie să fie unele comode, însă trebuie să ţii cont că trebuie să fie şi decente. Ca şi accesorii, în mod normal nu vei purta bijuterii foarte scumpe sau extravagante, iar genţile pot fi sport şi încăpătoare, sau chiar rucsacuri. Verifică disponibilitatea pe https://modivo.ro/c/barbati/genti-si-rucsacuri/rucsacuri şi alege modelul potrivit pentru activităţile tale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
creare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.