(P) Cum să alegeţi cel mai bun iPad: Pro, mini sau Air

Postat la 13 noiembrie 2020 242 afişări

(P) Cum să alegeţi cel mai bun iPad: Pro, mini sau Air

Există un motiv pentru care, indiferent de iPad-ul pe care îl alegeţi, acesta va fi cea mai bună tabletă din categoria respectivă. Vă puteţi aştepta la un design elegant, o durabilitate excelentă şi un afişaj Retina de înaltă calitate, precum şi performanţă fără efort de la fiecare produs din această listă - ceea ce face ca preţul iPad să merite.

Selecţia Apple de aplicaţii şi jocuri compatibile cu tabletele este cea mai bună din industrie. Acestea variază de la aplicaţii pentru redarea conţinutului preferat, la oferte imersive de realitate augmentată. În acest caz, tabletele care utilizează Android, Chrome OS şi Windows 10 sunt atât de departe, încât nu are rost să le comparăm.

Alegând un iPad, veţi obţine şi iPadOS-ul Apple. Platforma se bazează pe Apple iOS, dar deţine şi multe caracteristici unice, care profită de ecranul mare al tabletei. Acesta are suport integrat pentru un mouse şi un trackpad, ceea ce face iPad-ul o alternativă şi mai interesantă a unui laptop.

Iată o defalcare a ceea ce oferă fiecare iPad, astfel încât să îl puteţi alege pe cel mai bun pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Noul Apple iPad Air (a 4-a generaţie)

Noul iPad Air este cea mai bună opţiune pentru majoritatea cumpărătorilor. Oferă un design şi caracteristici asemănătoare cu iPad Pro, la un preţ mai rezonabil. Este disponibil în cinci culori (argintiu, gri spaţial, aur roz, albastru deschis, verde), ceea ce înseamnă că tableta super subţire este cel mai colorat iPad de până acum.

A patra generaţie iPad Air este prima tabletă Apple cu senzor de amprentă Touch ID încorporat în butonul de alimentare. Acest lucru a permis gigantului tehnologic să echipeze dispozitivul cu un afişaj considerabil mai mare, menţinând, în acelaşi timp, aceeaşi amprenta ca predecesorul său.

Echipat cu acelaşi cip Aion Bionic ca iPhone 12 şi iPhone 12 Pro, iPad Air este cea mai puternică tabletă din gama sa de preţuri.

În comparaţie cu iPad-ul mai scump, noul iPad Air nu are un ecran ProMotion Retina cu o rată de reîmprospătare ridicată, o cameră duală cu senzor LiDAR şi Face ID. IPad Pro are, de asemenea, un avantaj în ceea ce priveşte puterea grafică, precum şi spaţiu de stocare încorporat sub formă de entry-level (128 vs 64GB).

Noul Air, la fel ca iPad Pro, este compatibil cu Apple Pencil din a doua generaţie, precum şi cu tastatura Magic. Accesoriile merită investiţia, deoarece transformă tableta într-o alternativă a unui mini-laptop. Există şi multe carcase iPad Air din care să alegeţi.

Apple iPad (a 8-a generaţie)

IPad-ul reîmprospătat al lui Apple a debutat alături de cel mai recent iPad Air. Are acelaşi design şi afişaj ca predecesorul său, dar un cip Aion Bionic mai capabil, cu un motor Neural.. Actualizarea aduce îmbunătăţiri semnificative în performanţa procesorului şi în puterea grafică, făcând iPad-ul şi mai bun la multitasking, muncă creativă, jocuri şi experienţe de realitate augmentată, printre altele.

Afişajul Retina de 10,2 inci al iPad-ului este clar şi ideal pentru productivitate şi divertisment. În comparaţie cu afişajele Retina ale modelelor iPad mai scumpe, panoul iPad de bază nu are tehnologia True Tone, precum şi capacitatea de a acoperi gama de culori P3.

Echipat cu tastatura inteligentă Apple, noul iPad este, de asemenea, un instrument excelent pentru muncă. Dacă sunteţi în căutarea unei experienţe şi mai asemănătoare unui laptop, luaţi în considerare o husă de tastatură cu un trackpad integrat.

Apple iPad Pro

Cel mai recent iPad Pro de la Apple este tableta ideală dacă nu aveţi un buget restrictiv. Acesta aduce îmbunătăţiri semnificative iPad-ului, inclusiv un cip mai puternic, o cameră duală cu un scanner LiDar şi cinci microfoane încorporate, pentru o experienţă audio de calitate. Este cea mai bună tabletă pe care o puteţi cumpăra acum.

Cipul A12Z Bionic are un procesor grafic şi mai puternic. În ceea ce priveşte performanţa hardware şi grafică, cea de-a patra generaţie nu este doar cel mai puternic iPad disponibil astăzi, ci şi mai capabil decât majoritatea computerelor desktop şi laptop.

Puteţi comanda iPad Pro cu un ecran Retina lichid de 11 sau 12,9 inci. În plus faţă de True Tone, are tehnologie ProMotion cu o rată de reîmprospătare maximă de 120 Hz. Funcţia face ca toate experienţele de pe ecran să devină mai fluide şi captivante.

Combinat cu ecranul său mare şi microfoanele de înaltă calitate, configurarea cu două camere a noului iPad Pro îl face un instrument puternic pentru personalităţile creative. Scanerul LiDAR, pe de altă parte, este o tehnologie legitimă a epocii spaţiale, care va face capacităţile deja uimitoare ale realităţii augmentate ale tabletei şi mai captivante.

Apple iPad mini

IPad mini are acelaşi hardware puternic ca iPad Air, dar băgat într-un corp mai mic, care poate încăpea într-un buzunar mai mare al gecii. Când vine vorba de portabilitate, iPad mini este într-adevăr într-o altă ligă. Cel mai compact iPad este cea mai bună tabletă mică care merită atenţia dvs. astăzi.

Cu acelaşi cip A12 Bionic, iPad mini oferă o performanţă rapidă şi fluidă. Vă va ajuta să lucraţi sau să vă distraţi, cu rezultate la fel de impresionante.

Mini este prima tabletă mică de la Apple care are un ecran Retina cu tehnologie True Tone şi compatibilitate cu gama de culori P3. Afişajul de 7,9 inci reprezintă o îmbunătăţire considerabilă faţă de cel găsit în predecesorii dispozitivului. De asemenea, este compatibil cu Apple Pencil de prima generaţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ipad,
apple

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.