(P) Cum a evoluat cariera actorilor din Beverly Hills 90210

Postat la 05 mai 2022 111 afişări

(P) Cum a evoluat cariera actorilor din Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210 a fost unul dintre serialele reprezentative din anii '90, având milioane de fani în întreaga lume.

Actorii principali erau adevărate staruri în momentul difuzării celor 10 sezoane, între 4 octombrie 1990 şi 17 mai 2000.

Fiecare episod atrăgea în faţa televizoarelor numeroşi fani, iar succesul serialului este evidenţiat de faptul că echipa de producţie a decis să realizeze la ani buni distanţă un spin-off, denumit 90210. De asemenea, profitând de succesul serialului, compania ISoftBet a lansat un joc de pacanele. Acesta se numeşte Beverly Hills 90210, iar printre simbolurile sale se află chiar actorii principali.

Au trecut mai bine de doua decenii de când serialul Beverly Hills 90210 a ajuns la final. A fost un serial fenomen, care s-a bucurat de un succes important şi în ţara noastră. Sunt destui oameni care se întreabă cum a evoluat cariera actorilor, iar răspunsul este în rândurile următoarele.

1. Jason Priestley - În Beverly Hills 90210 l-a interpretat pe Brandon Walsh, dar după încheierea acestui serial nu s-a mai bucurat de acelaşi succes. A apărut în mai multe seriale, precum Without a Trace, How I Met Your Mother, CSI, What I Like About You şi The Outer Limits, însă în multe dintre ele a avut doar apariţii episodice. Un rol permanent a avut în comedia canadiană Call Me Fitz, difuzată între 2010 şi 2013. Priestley a apărut şi în filme artistice precum Double Down, The Fourth Angel, Cherish, Time of the Wolf, Cover Story, Enter the Dangersous Mind şi Zoom. Nici cu acestea nu a avut însă mare succes.

2. Shannen Doherty - A interpretat-o pe Brenda în Beverly Hills 90201, un rol care i-a marcat cariera. De altfel, ea s-a întors în spin-off-ul 90210 şi a apărut timp de câteva sezoane. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Riverdale. Alte seriale din cariera sa sunt North Shore, Blood Lake şi Growing the Big One. În filme artistice, Shannen Doherty a putut fi văzută în Burning Palms, Back in the Day şi Bethany. Nici cariera sa nu a strălucit prea mult după rolul din Beverly Hills 90210.

3. Jennie Garth - Kelly din Beverly Hills a avut cu siguranţă foarte mulţi fani, iar după ce a terminat acest serial a avut rolul principal în What I Like About You. De asemenea, a mai jucat în The Street, American Dad, Community, Dancing with the Stars, Mistery Girls şi Robot Chicken. Şi ea apărut în 90210 pentru câteva episoade. În plus, a avut şi o apariţie la show-ul Master Chef.

4. Steve Sanders - L-a interpretat pe Ian Ziering, băiatul de bani gata din Beverly Hills 90210. Şi el a apărut în foarte multe seriale din ultimele două decenii, cele mai importante fiind Spider-Man, Godzilla: The Series, Son of the Beach, Your Mama Don't Dance, CSI: NY: Celebrity Name Game, The Muppets şi Malibu Rescu. A făcut şi voice over pentru două jocuri video: Biker Mice from Mars şi Freelancer.

5. Luke Perry - Personajul Dylan din serial. El era cel cu un stil de viaţă agitată şi probleme în familie. După apariţia din Beverly Hills 90210, Luke Perry a avut o carieră frumoasă, cu apariţii episodice ori permanente în producţii precum The Simpsons, The Incredibile Hulk, Family Guy, Johnny Bravo, Oz, Will & Grace, Descent, Supernova, Law & Order: Special Victims Unit, Criminal Minds, Leverage, Body of Proof şi Community. Din 2017 a preluat şi un rol în Riverdale. Totuşi, el s-a stins din viaţă la doar 52 de ani, pe 4 martie 2019, după un infarct.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
beverly hills,
cariera

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.