(P) Cel mai bun smartphone la cele mai bune preţuri: Huawei a pregătit reduceri de până la 50% în campania Back To School

Postat la 14 septembrie 2022 81 afişări

Începutul noului an şcolar este momentul perfect pentru a-ţi schimba smartphone-ul, pentru a trece la următorul nivel. Îţi doreai de ceva timp o tehnologie mai performantă, dar de cele mai multe ori tehnologia costă.

Trebuie să ştii că Huawei a gândit o campanie Back To School pe gustul tău: te aşteaptă cu reduceri de până la 50% la toate dispozitivele din magazinul online! Fie că este vorba despre PC-uri, smartphone-uri, tablete sau dispozitive purtabile.

În perioada 19 august – 22 septembrie, Huawei vine săptămânal cu noi preţuri promoţionale pentru produsele din magazinul online www.huaweistore.ro, dar şi cu multe beneficii pentru clienţii care aleg să cumpere online.

Săptămâna acesta a venit rândul dispozitivului tău preferat să beneficieze de o reducere fără precedent, ceea ce înseamnă că a venit momentul perfect pentru un nou smartphone.

Smart cu Huawei

Din data de 9 septembrie Huawei vine cu reduceri semnificative pentru unele dintre cele mai bune smartphone-uri din gamă. Spre exemplu, HUAWEI P50 Pro va fi putea fi cumpărat începând cu 4699 lei, având o reducere de 800 lei. În plus, poţi beneficia de şi mai multe surprize de la Huawei, iar în pagina produsului poţi găsi afişat un extra cupon de reducere de 1000 lei.

Astfel, poţi plăti mult mai puţin pentru un telefon care vine şi cu o cameră performantă. HUAWEI XD Optics permite fotografierea cu o claritate superioară, iar motorul de imagine upgradat HUAWEI XD Fusion Pro ajută la reproducerea detaliată a imaginii.

În acelaşi timp, dacă eşti în căutarea unui ecran Horizon 88° edge-to-edge, care oferă o experienţă remarcabilă cu un conţinut care se întinde pe întreaga suprafaţă a acestuia, trebuie să ştii că HUAWEI Mate40 Pro va putea fi achiziţionat pornind de la 3999 lei, fiind redus cu 1400 lei faţă de preţul iniţial.

Nu în ultimul rând, un alt exemplu bun pentru campania Back To School este cel al HUWEI P50 Pocket, care va beneficia de o reducere de 1100 lei, urmând să poată fi achiziţionat de la 5399 lei. Şi pentru acest smartphone un extra cupon de reducere de 1000 lei este disponibil în pagina produsului. Cei care sunt în căutarea unui telefon cu o baterie puternică, atunci pot beneficia de oferta Back To School şi îşi pot cumpăra un HUAWEI nova Y70, având şi un cupon extra de reducere de 150 lei afişat în pagina produsului.

Iar ofertele nu se încheie aici pentru că la achiziţia oricărui smartphone, vei primi un pachet promotional care include un Cântar Scale 3 şi o pereche de căşti HUAWEI Classic Earphones USB-C. De asemenea, pentru că protecţia telefonului este foarte importantă, Huawei oferă câte o husă gratuită la achiziţia telefoanelor nova 9 SE, nova 9 sau a celor din seria P50.

Magazinul tău online

Toate aceste reduceri pot fi accesate cu uşurinţă prin intermediul magazinului online HUAWEI Store. Pe lângă acestea, achiziţiile online vin cu multe alte beneficii.

Spre exemplu, dacă îţi creezi un ID HUAWEI vei participa automat la Caruselul Cupoanelor, unde poţi câştiga vouchete de până la 1.000 de lei în HUAWEI Store.

Pe toată durata campaniei, clientul beneficiază de livrare gratuită şi rapidă, iar în cazul în care clientul are nevoie poate accesa opţiunea de plată în 12 rate, fără dobândă.

Punctele de loialitate My HUAWEI Points se dublează în timpul campaniei Back To School. Astfel, pentru orice leu cheltuit primeşti două puncte de loialitate pe care le poţi transforma în noi reduceri la viitoarele achiziţii.

În acelaşi timp, în perioada 19 august-22 septembrie preţurile pentru extinderea garanţiei sunt reduse cu până la 75%.

Printre ofertele de care poţi beneficia odată cu începerea anului şcolar ar trebui să ştii că la orice comandă de laptop sau smartphone primeşti gratuit un cântar HUAWEI Scale 3. Totodată, la orice comandă de smartwatch poţi primi o pereche de căşti HUAWEI FreeBuds 4i pentru doar 179 de lei în plus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huawei,
smartphone

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.