(P) Cel mai bun gaming laptop, în funcţie de buget, stil şi utilizare

Postat la 11 septembrie 2020 134 afişări

(P) Cel mai bun gaming laptop, în funcţie de buget, stil şi utilizare

Acesta este poate cel mai bun moment în care să fii gamer, mai ales când vine vorba de laptopuri. Laptopurile de gaming au devenit mai uşoare, mai puternice şi mai ieftine ca niciodată, iar ele sunt deosebit de utile pentru studenţi, deoarece hardware-ul lor performant poate fi potrivit şi pentru a face temele pentru acasă.

Pentru studenţi sau oricine doreşte să se joace din mers, există în prezent numeroase opţiuni de laptopuri portabile puternice, comparabile cu computerele desktop de înaltă calitate. În ceea ce priveşte performanţa, majoritatea gaming laptop-urilor din ziua de astăzi sunt mai puternice decât consolele şi sunt chiar mai puternice decât unele PC-uri desktop.

În plus, nu doar performanţa face ca un gaming laptop să fie o achiziţie excelentă, ci şi portabilitatea. În afară de şcoală, aceste laptopuri sunt, de asemenea, minunate pentru muncă, navigarea pe web, Microsoft Office şi chiar editare video, deoarece au procesoare, GPU-uri şi rezoluţii de afişare extrem de puternice.

Un gaming laptop este extrem de versatil. Nu numai că este suficient de bun pentru jocuri, ci rezolvă fără probleme sarcinile de zi cu zi, cum ar fi temele şi proiectele studenţeşti, având de asemenea şi o putere mare, durabilitate şi soluţii de răcire.

Prin urmare, dacă eşti student în căutarea unui gaming laptop care poate înlocui computerul desktop, laptopurile de mai jos sunt cele pe care ar trebui să le iei în considerare.

Cea mai bună opţiune de nivel mediu pentru majoritatea oamenilor – Gaming laptop ASUS ROG Zephyrus G14

ASUS Zephyrus G14 este practic un laptop de milioane. Este un notebook de 1,5 kilograme, cu procesoare puternice AMD Ryzen 4000 (inclusiv opţiuni cu şase nuclee şi opt nuclee) şi cele mai noi GPU-uri ale NVIDIA. Se simte doar puţin mai greu decât majoritatea laptopurilor ultraportabile, dar are puterea unor laptopuri de gaming care cântăresc mai mult de 2 kilograme. ASUS a reuşit, de asemenea, să includă un ecran rapid de 120Hz, astfel încât jocurile vor apărea line, dacă depăşeşti 60FPS. Această rată de actualizare rapidă face, de asemenea, aproape totul să pară mai bun, indiferent dacă doar navighezi pe web sau prin documente Word.

Şi chiar dacă pare unic, cu un design care pare inspirat de anime-uri, acest gaming laptop nu este ţipător ca multe alte laptopuri de gaming. Acest lucru îl face o opţiune excelentă şi pentru birou. Preţul este atractiv şi pentru cumpărătorii cu punguţa mai mică.

Cea mai bună opţiune „de buget” – Gaming laptop Dell G5 15

Laptopurile din seria G Dell au devenit rapid standardul pentru laptopuri de gaming ieftine. G5 15 oferă un mix echilibrat între hardware solid, cum ar fi procesoarele Intel seria H de a 10-a generaţie şi cele mai noi GPU-uri NVIDIA, şi un preţ de pornire scăzut. Cântărind 2,3 kilograme, este un pic mai greu decât laptopurile mai uşoare în vogă şi nu tocmai elegant. Dar dacă nu îţi pasă atât de mult despre aceste aspecte, atunci este greu să scoţi un preţ mai bun pentru un astfel de laptop.

Merită, de asemenea, să te uiţi la întreaga gamă a seriei G şi pentru alte opţiuni. Poţi economisi şi mai mult cu modelele G3, deşi cel mai probabil vei obţine laptopuri cu aspect mai ieftin. Ediţia specială G5 15 este o alegere excelentă dacă vrei mai degrabă un procesor şi GPU de la AMD.

Cea mai bună opţiune high-end – Gaming laptop Razer Blade 15

Razer produce laptopuri superbe, dar şi scumpe pentru utilizatorii de PC care doresc o calitate de nivelul MacBook. Aşadar, nu este surprinzător că Blade 15 este laptopul suprem de gaming de câţiva ani de zile. Există câteva motive: carcasa sa subţire şi rezistentă din metal, răcire excelentă şi hardware puternic. Dacă nu ai constrângeri legate de buget, te poţi orienta către cele mai rapide GPU-uri mobile NVIDIA, RTX 2080 Super Max-Q sau Quadro RTX 5000 pro-grade, alături de procesoarele octa-core din a 10-a generaţie Intel. Poţi alege, de asemenea, unele dintre cele mai bune ecrane de laptop de pe piaţă, inclusiv un LCD de 300Hz 1080p LCD şi panouri OLED 4K.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
laptop,
buget

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.