(P) Căutaţi o ţinută de golf? Acestea sunt mărcile cărora ar trebui să le acordaţi atenţie

Postat la 08 februarie 2023 46 afişări

Îngrijit, elegant, în conformitate cu regulile, dar şi atemporal sau în conformitate cu cele mai recente tendinţe – aceasta ar trebui să fie ţinuta de golf perfectă. Fie că faci primii paşi pe terenul de golf, fie că planuieşti să participi la un turneu sau poate că sunteţi deja un profesionist, ar trebui să alegi haine confortabile şi de cea mai bună calitate. Prezentăm mărci specializate în crearea de îmbrăcăminte pentru jucătorii şi jucătoarele de golf.

Îmbrăcăminte de golf - ce să căutaţi atunci când alegeţi?

Îmbrăcămintea de golf este un tip specific de îmbrăcăminte sportivă care trebuie să respecte standarde specifice şi să se încadreze în regulile în vigoare pe terenul de golf şi în incinta clubului. Atunci când selectezi stiluri din cele mai bune colecţii de mărci de îmbrăcăminte de golf, este, prin urmare, important să acorzi atenţie mai multor aspecte.

  • Norme aplicabile

Îmbrăcămintea de golf adecvată trebuie să fie în conformitate cu eticheta care predomină în cluburile de golf. Fiecare dintre acestea poate avea propriile reguli specifice, de exemplu în ceea ce priveşte alegerea schemei de culori, dar orientările generale sunt aceleaşi. Atât bărbaţii, cât şi femeile trebuie să poarte cămăşi polo sau bluze cu mâneci lungi şi guler. Pantalonii lungi din material textil sunt, de asemenea, obligatorii. În timpul verii, sunt acceptaţi pantaloni scurţi până la genunchi. O fustă (de asemenea, până la genunchi) sau o rochie cu guler (terminată cu guler) pot face parte din ţinuta unei femei.

De asemenea, vor fi necesari pantofii sport (cu excepţia pantofilor de sport) sau pantofii speciali de golf care au crampoane (spiţe) în talpă. Sandalele pot fi purtate în sezonul de vară. Cu toate acestea, şosetele de golf trase vor fi esenţiale pentru orice tip de încălţăminte. În funcţie de club, ar trebui să fie uniforme, posibil în carouri.

Printre accesoriile caracteristice pentru golf se numără: o mănuşă de golf, un parasolar, o cască sau o şapcă de baseball. Merită să verificaţi ce haine se aplică în incinta clubului, deoarece adesea este necesară o jachetă.

Îmbrăcămintea de golf trebuie să fie îngrijită şi încălţămaiintea trebuie să fie sigură pentru jucători şi pentru teren. Din acest motiv, este interzisă purtarea încălţămintei cu toc. De asemenea, este inacceptabil să vă antrenaţi în pantaloni de trening, blugi sau jambiere. Fustele şi rochiile trebuie să permită o aplecare confortabilă, astfel încât este obligatorie o lungime până la genunchi sau peste genunchi. De asemenea, este mai bine să renunţaţi la bijuteriile în exces.

  • Calitatea materialelor şi a manoperei

Atunci când alegi piesele de îmbrăcăminte de golf, este important să acorzi atenţie calităţii materialului, croielii şi cusăturii, care este asigurată de cele mai bune mărci de îmbrăcăminte de golf. Numai ţesăturile tricotate bune şi ţesăturile tehnice asigură un nivel adecvat de ventilaţie şi confort în timpul mişcărilor. Prin urmare, merită să ai încredere în specialişti pentru a crea tricouri şi pantaloni scurţi pentru acest sport atât de deosebit.

  • Comoditate şi funcţionalitate

Un costum de golf nu ar trebui să restricţioneze mişcările, ci să se potrivească cu acestea. În timp ce eticheta şi aspectul sunt atât de importante, confortul şi funcţionalitatea nu ar trebui să fie compromise. Aşadar, atunci când masuri, să verificăm dacă va fi uşor să faceţi un leagăn mare sau să vă aplecaţi într-un anumit articol de îmbrăcăminte. Încălţămintea trebuie să fie antiderapantă şi confortabilă, pentru a vă permite să vă deplasaţi pe green chiar şi după mai multe ore de joc.

  • Stilizare coerentă

Jucătorii de golf sunt asociaţi cu un stil şi o eleganţă aparte. Merită să observăm dacă elementele unei ţinute de golf se completează între ele şi formează un set coerent. Puteţi opta pentru clasicele atemporale sau puteţi alege un brand care creează combinaţii de culori mai îndrăzneţe şi foloseşte modele interesante. Să verificăm, totuşi, dacă clubul nostru nu a stabilit o schemă de culori obligatorie. Uneori sunt acceptate uniformele sau culorile specifice ale clubului.

Ţinute de golf pentru femei şi bărbaţi - o trecere în revistă a mărcilor de top

Golful devine din ce în ce mai popular, motiv pentru care puteţi găsi pe piaţă numeroase mărci dedicate creării de ţinute de golf confortabile, elegante şi conforme cu eticheta. Le-am selectat pe cele care sunt cel mai des recomandate chiar şi de către jucătorii profesionişti şi care acordă atenţie calităţii şi fiecărui detaliu. dăm o prezentare generală a celor mai bune mărci de îmbrăcăminte şi încălţăminte de golf pentru femei şi bărbaţi.

Chervo – cea mai apreciată marcă italiană de costume de golf

Începem cu cel mai popular şi prestigios brand de îmbrăcăminte de golf pentru bărbaţi şi femei. Chervo a fost fondată în Italia şi de-a lungul anilor (mai exact din 1982) a impresionat prin calitatea şi designul care au devenit sinonime cu clasa şi profesionalismul. Colecţiile includ facilităţi complete pentru golf de amatori şi profesionişti. Secretul succesului este filozofia brandului, care se bazează pe sintagma chic&tech, o combinaţie de tehnologie modernă şi stil. Prin urmare, îmbrăcămintea de golf Chervo este fiabilă şi atrage atenţia atât pe terenul de golf, cât şi în afara lui, stabilind cele mai recente tendinţe în moda sportivă. Fii atenţi la o colecţie specială disponibilă numai la S'portofino. Cele mai recente articole de îmbrăcăminte de golf Chervo au fost create pentru a sărbători viitoarea Ryder Cup Europe. În 2023, una dintre cele mai importante competiţii de golf va avea loc la Roma.

J Lindeberg - îmbrăcăminte de golf la modă pentru toate vremurile

De asemenea, din colecţia J Lindeberg se poate crea o ţinută de golf completă pentru bărbaţi şi femei, care combină funcţionalitatea cu o potrivire perfectă pentru fiecare siluetă şi un stil atemporal. Marca se pregăteşte pentru întregul sezon de golf cu o gamă variată de pantaloni scurţi, pantaloni din material textil, tricouri polo cu mânecă scurtă şi lungă, fuste şi rochii de golf, precum şi pulovere şi jachete. Foloseşte ţesături şi tricotaje cu proprietăţi excelente de ventilaţie şi de evacuare a umidităţii. În plus, este atentă la impactul său asupra mediului în timpul producţiei şi îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile sale, printre altele, prin selectarea materialelor şi reducerea consumului de energie şi a generării de deşeuri.

Ţinutele J Lindeberg sunt cunoscute pentru croielile lor perfecte, care impresionează prin clasicitate şi atenţia la detalii. Fustele plisate în toate culorile, tricourile polo sau pantalonii de înaltă calitate din ţesături funcţionale reprezintă cea mai bună alegere pentru terenul de golf şi după un antrenament sau un turneu. Colecţia include, de asemenea, modele cu modele care subliniază individualitatea jucătorului.

Sportalm - combinând eticheta de golf cu cele mai noi tendinţe

Ţinutele de golf pentru femei de la Sportalm, deşi respectă regulile de etichetă, pun în aplicare cele mai recente tendinţe în materie de modă şi vă permit să ieşiţi în evidenţă faţă de celelalte jucătoare. Acestea sunt tăieturi clasice capturate într-un mod neconvenţional. Modelele feminine, cum ar fi imprimeul de leopard, mazărea sau dungile colorate şi combinaţiile dintre acestea, au fost introduse în modele. Inspiraţia motivelor animaliere şi a modelelor geometrice este cea care inspiră spiritul sportiv individual în tricourile şi pantalonii scurţi de golf Sportalm. Articolele de îmbrăcăminte se caracterizează, de asemenea, printr-o manoperă de calitate superioară şi o selecţie de materiale funcţionale care asigură confortul în toate anotimpurile şi în toate condiţiile. La fel ca şi cele două mărci anterioare, brandul are experienţă în crearea de îmbrăcăminte de schi şi de vară.

La Martina - tricouri polo pentru bărbaţi

Cămaşa polo este baza ţinutei de golf, aşa că trebuie să fie de cea mai bună calitate. De asemenea, cel mai bine este de a alege o tăietură clasic, model şi culoare, care se va potrivi cu mai multe combinaţii de styling. Tricourile polo pentru bărbaţi La Martina, minimaliste şi bine croite, vor completa orice ţinută a unui jucător de golf la modă. Acestea vor funcţiona bine chiar şi cu regulile mai stricte ale clubului de golf. Colecţia include culori de bază albe, dar şi culori mai puternice şi modele delicate. Tricourile La Martina sunt fabricate dintr-un material care permite schimbul de căldură şi umiditate, astfel încât acestea sunt performante chiar şi pe vreme caldă.

Polo Ralph Lauren - ţinute de golf de la acest designer

Ralph Lauren este unul dintre cei mai renumiţi designeri de modă. A devenit faimoasă, printre altele, pentru tricouri polo de mare calitate pentru bărbaţi şi femei, dar colecţiile RLX Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren şi Polo Golf Ralph Lauren cuprind şi alte piese vestimentare inteligente şi stilate pentru jucătorul de golf şi jucător de golf. Creatorul foloseşte calităţile naturale ale ţesăturilor şi tricoturilor pentru a obţine cele mai bune croieli sportive care funcţionează nu numai pe terenul de joc, ci şi în stilul de zi cu zi. Acestea sunt menite să fie atemporale şi uimitoare prin eleganţa şi execuţia lor.

Alberto - pantaloni de golf pentru bărbaţi

Pantalonii Alberto au fost rafinaţi în cel mai mic detaliu. Brandul este specializat în această piesă specială de îmbrăcăminte pentru bărbaţi şi experimentează cu funcţionalitatea şi utilizarea ei în stilul casual şi sportiv. Prin urmare, colecţia cuprinde pantaloni de golf lungi care se potrivesc perfect cu regulile de etichetă. Alegi dintre croielile clasice (tapered fit, modern fit, regular fit şi slim fit), perfect adaptate la silueta masculină, precum şi numeroase culori şi modele versatile, cum ar fi cele în carouri şi pepito de bun gust. Un avantaj suplimentar este materialul uşor de întreţinut, care nu necesită călcare sau spălare la temperaturi ridicate. Toate sunt certificate în conformitate cu OEKO-TEX® Standard 100.

LoveShackFancy - ţinute de golf originale pentru femei

O colecţie de golf pentru femei, mică, dar atrăgătoare, a fost creată de asemenea de LoveShackFancy, un brand cunoscut pentru croielile şi culorile sale feminine care pun în evidenţă moliciunea şi spiritul sportiv al atletelor. Gama include o fustă de golf şi pulovere ideale pentru terenul de golf. Acestea sunt păstrate în culori pastelate şi tăieturi clasice. Bomboane, dar cu caracter.

Pantofi de golf G/Fore

Un bun jucător de golf nu se poate lipsi de pantofii de golf pentru a-şi asigura confortul pe şi în afara terenului. Marca G/Fore este specializată în crearea de încălţăminte de golf elegantă şi conformă. Acestea au o talpă de cauciuc care asigură o bună stabilitate şi nu deteriorează terenul de joc. Modelele au o formă clasică, sport-casuală şi sunt fabricate din materiale durabile şi impermeabile pentru a rezista mai multe sezoane şi a fi un sprijin în timpul jocului.

S'portofino – îmbrăcăminte sportivă şi la modă pentru femei şi bărbaţi

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
golf,
tinute

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.