(P) Care sunt cele mai bune telefoane Samsung în anul 2021?

Postat la 10 iunie 2021 208 afişări

(P) Care sunt cele mai bune telefoane Samsung în anul 2021?

Cel mai bun model de telefon Samsung al acestui moment este, de asemenea, una dintre cele mai scumpe opţiuni: Samsung Galaxy S21 Ultra. De fapt, S21 Ultra se întâmplă să fie unul dintre cele mai bune telefoane din lume, indiferent dacă este făcut de Samsung sau de altcineva. Totuşi, dacă vă doriţi un telefon Samsung excelent, nu veţi fi neapărat forţaţi să plătiţi atât de mult.

Samsung oferă acum o gamă largă de telefoane, inclusiv modele mid-range. Găsirea celui mai bun telefon Samsung implică să aflaţi ce tip de telefon căutaţi şi cât sunteţi dispus să plătiţi. Este foarte posibil ca Samsung să aibă un telefon cu funcţiile dorite la preţul pe care îl căutaţi.

Care sunt cele mai bune telefoane Samsung?

După cum am menţionat mai sus, Galaxy S21 Ultra este smartphone-ul suprem produs de Samsung. Galaxy S21 şi Galaxy S21 Plus sunt, de asemenea, telefoane impresionante, cu afişaje dinamice, procesoare rapide şi etichete de preţ mai mici, comparativ cu modelele S20. Şi ele merită să fie incluse în dezbaterea despre cel mai bun telefon Samsung.

Există, totuşi, şi opţiuni mai ieftine. Galaxy S20 FE rămâne o alegere populară pentru obţinerea caracteristicilor emblematice la un preţ mai mic, iar o nouă versiune a sa ar putea fi lansată în a doua jumătate a anului 2021.

În ceea ce priveşte telefoanele pliabile Samsung, Galaxy Z Fold 2 a devenit cel mai bun telefon pliabil pe care îl puteţi cumpăra în acest moment.

Cele mai bune telefoane Samsung pe care le puteţi cumpăra chiar acum

1. Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra ocupă primul loc în topul celor mai bune modele de telefon Samsung, din mai multe motive. Acestea încep cu sistemul Exynos 2100, respectiv Snapdragon 888, care alimentează versiunea internaţională, respectiv de SUA a telefonului şi oferă cele mai bune rezultate de performanţă de pe un dispozitiv Android. În plus, S21 Ultra este primul telefon aflat în afara gamei Samsung Galaxy Note care acceptă S Pen, oferind un plus de productivitate.

Galaxy S21 Ultra are un afişaj dinamic cu o rată de reîmprospătare care poate varia între 10Hz şi 120Hz, în funcţie de ceea ce faceţi (sarcinile precum derularea au o rată de reîmprospătare mai rapidă, în timp ce mai multe activităţi statice au o viteză de economisire a bateriei.) Veţi găsi două teleobiective pe spatele unui S21 Ultra - unul cu zoom 3x, celălalt capabil de zoom 10x.

Galaxy S21 Ultra rămâne un telefon scump dar, dacă vă doriţi cele mai bune caracteristici pe care Samsung vi le poate oferi, alegeţi acest dispozitiv.

2. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra a fost odată cel mai bun telefon Samsung pe care îl puteaţi cumpăra la momentul respectiv, chiar dacă Galaxy S21 Ultra l-a înlocuit de atunci. Deşi Galaxy Note 20 are un preţ ridicat, numeroasele sale caracteristici merită tariful premium.

Una dintre cele mai atractive funcţii de pe Galaxy Note 20 Ultra este rata de reîmprospătare dinamică a telefonului, care se ajustează automat în funcţie de cum folosiţi telefonul. Există şi alte funcţii care vizează productivitatea: S Pen este mai receptiv ca niciodată, cu latenţă redusă la 9 ms, iar funcţia wireless Samsung DeX funcţionează excelent pe Galaxy Note 20 Ultra.

Galaxy Note 20 Ultra oferă una dintre cele mai versatile experienţe ale oricărui telefon Samsung. Şi, cum este foarte posibil ca un nou Galaxy Note să nu fie lansat anul acesta, Note 20 Ultra este cel mai bun „phablet” pe care îl puteţi cumpăra pentru viitorul previzibil.

3. Samsung Galaxy S21

Galaxy S21 este cel mai ieftin dintre noile telefoane emblematice Samsung. În anumite privinţe, setul de caracteristici reflectă preţul mai mic, deoarece Samsung foloseşte plastic pentru carcasă pe S21 şi lasă în afară un card microSD.

De asemenea, va trebui să aveţi de-a face cu un ecran de 6,2 inch cu rezoluţie redusă. Dar afişajul respectiv are, de asemenea, o rată de reîmprospătare dinamică, modificând viteza cu care se reîmprospătează ecranul în funcţie de sarcina pe care o efectuează. Iar Galaxy S21 are acelaşi chipset care alimentează S21 Ultra la cea mai bună performanţă pentru un telefon Android.

Dacă ţineţi cont de camerele foto excelente, care fac faţă modelelor comparabile de la competiţie, aveţi un telefon excelent la un preţ mai mic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
telefoane

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.