(P) 7 avantaje ale utilizării bicicletelor electrice

Postat la 25 mai 2021 145 afişări

(P) 7 avantaje ale utilizării bicicletelor electrice

Trăim în viitor! În toate aspectele, tehnologia ne-a îmbunătăţit viaţa, fie că este vorba de medicamente avansate, de energie regenerabilă sau de idei sportive noi pentru a ne menţine activi (şi de a trăi) mai mult timp ... una dintre aceste schimbări este o bicicletă electrică. S-ar putea să fi văzut deja unul dintre acestea prin străzi. Întrebarea este, merită toată lauda, mai ales pentru biciclişti?

Poreclită „e-bicicleta”, aceasta ar putea fi cea mai mare adoptare a transportului ecologic din deceniul său. „Ciclismul este deja verde”, aţi putea spune, dar este mai mult decât atât. Gândiţi-vă la ele ca de scutere mici pe benzină, mai degrabă decât biciclete normale. Bicicletele electrice folosesc baterii reîncărcabile care pot parcurge până la 25 până la 45 km/h, mult mai repede decât ar face majoritatea oamenilor, ducându-vă la destinaţie mai repede şi într-o formă mai bună. Pe scurt, acestea oferă un transport cu costuri scăzute, eficient din punct de vedere energetic şi fără emisii, care are şi beneficii fizice şi pentru sănătate.

Dar, de ce este exact o idee atât de bună? Iată câteva avantaje care vă vor elimina toate îndoielile şi vă vor face să vă gândiţi la achiziţionarea unei biciclete electrice ... pregătiţi-vă pentru cea mai bună călătorie din viaţa voastră!

1. Ciclism asistat

Bicicletele electrice au ceea ce numesc „asistenţă la pedală” alimentată de o baterie. Din punct de vedere tehnic, aceasta este o maşină integrată în bicicletă pentru a oferi un impuls pedalării. Acest lucru poate reduce stresul şi impactul asupra genunchilor şi coapselor. Spuneţi adio plimbărilor transpirate.

Există biciclete electrice care au o tehnologie specifică care vă poate ajuta să cuceriţi dealuri şi înclinaţii, astfel încât să nu vă faceţi griji cu privire la orice teren provocator. Oamenii de toate vârstele şi sănătatea pot merge perfect şi mult mai mult cu o bicicletă electrică. Plimbările mai lungi înseamnă mai multe privelişti şi mai multe posibilităţi de oprire la prânz!

2. Rapidă şi flexibilă

Tehnologia vă oferă puterea suplimentară de care aveţi nevoie pentru a parcurge kilometri de distanţă cu puţin efort. De asemenea, puteţi profita de banda de ciclism multifuncţională şi de căile fără trafic, dacă locuiţi într-un oraş, pentru a reduce timpul de deplasare. Acestea devin din ce în ce mai populare în oraşe, deoarece guvernele îndeamnă oamenii să renunţe la maşină.

Bicicletele electrice au fost dezvoltate de-a lungul anilor şi acum arată aproape ca o bicicletă normală, cu un „zumzet” subtil. Profitaţi de forma uşoară şi de durabilitatea unei biciclete electrice.

3. Îmbunătăţiţi-vă condiţia fizică

Potrivit unui studiu realizat de oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Basel din Elveţia, mersul pe bicicletă electrică este la fel de bun ca bicicletele obişnuite pentru îmbunătăţirea condiţiilor fizice. Deşi mersul pe bicicletă cu o bicicletă electrică este asistat de pedale, este totuşi un exerciţiu la urma urmei şi, prin urmare, bun pentru sănătatea dvs., atât mental cât şi fizic.

4. Reduceţi cheltuielile

Dacă utilizaţi bicicleta electrică în locul unui autovehicul, aceasta vă va economisi bani pe termen lung. Benzina şi motorina sunt costisitoare în majoritatea ţărilor, iar creşterile ocazionale ale preţurilor pot avea un impact real asupra bugetului dumneavoastră. În timp ce folosiţi bicicletele electrice, puteţi cumpăra baterii la preţuri accesibile, care vă pot garanta 30-80 de km după o încărcare completă, în funcţie de nivelul de asistenţă pe care îl utilizaţi.

5. Ele sunt viitorul transportului

Cu toţii am văzut-o în filme SF. Vehicule elegante şi sexy, niciunul dintre ele nu pare vechi, voluminoase sau cu jeturi de fum care ies în spate. Bicicleta electrică este pe cale să fie acolo sus cu omologii săi inteligenţi. Având în vedere că această invenţie se va îmbunătăţi continuu în timp, ceea ce avem acum ar putea fi prototipul acestui transport promiţător. Multe ţări din Asia de Sud-Est au preluat conducerea utilizării bicicletelor electrice ca mod de transport durabil şi, odată cu creşterea continuă a poluării aerului urban, există un viitor mare pentru bicicletele electrice.

6. Prietene cu natur

Schimbările climatice şi încălzirea globală sunt probleme serioase şi cu toţii trebuie să ne jucăm rolul. S-ar putea să ne confruntăm cu ultima noastră poziţie pentru a ne salva pământul pe moarte şi cu toţii putem contribui la aceasta. Bicicletele electrice emit o poluare mai mică pe kilometru decât motocicletele şi maşinile. Puteţi ajuta folosind o bicicletă electrică în locul unei maşini pe benzină sau diesel. Folosesc energie cu o rată medie de 100 până la 150 de waţi, comparativ cu aproximativ 15.000 pentru o maşină. Ca urmare, acest lucru poate contribui la îmbunătăţirea calităţii aerului.

7. O mare varietate de modele

Cu tehnologia, totul este aproape posibil şi, pe măsură ce comercializarea bicicletelor creşte, companiile produc o varietate de modele care pot satisface nevoile dumneavoastră. Dacă nu există cea perfectă acum, puteţi fi destul de sigur că va apărea în curând. Urmăriţi comercianţii online şi alegeţi-vă modelul de bicicletă electrică perfectă pentru dvs.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
biciclete,
avantaje

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.