Ovidiu Silaghi, înaintea şedinţei PNL: Am emoţii, nu se ştie niciodată. Votul e vot

Postat la 16 iulie 2013 50 afişări

Deputatul liberal Ovidiu Silaghi a fost întrebat, marţi, de jurnalişti, înaintea şedinţei conducerii PNL convocate pentru nominalizarea la Ministerul Transporturilor, dacă are emoţii privind numirea sa pentru funcţia de ministru, el răspunzând: "Evident. Nu se ştie niciodată, iar votul de vot".

Ovidiu Silaghi, înaintea şedinţei PNL: Am emoţii, nu se ştie niciodată. Votul e vot

 Şedinţa BPN al PNL a început, marţi, cu o oră întârziere.

La şedinţă au venit deputatul Ovidiu Silaghi, dar şi fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu.

Şedinţa este prezidată de către prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis, alături de vicepremierul Daniel Chiţoiu, în condiţiile în care liderul liberalilor, Crin Antonescu, absentează, fiind plecat din ţară.

La şedinţa conducerii PNL participă şi miniştrii liberali.

În jurul orei 11.30, PNL a dat publicităţii un comunicat de presă în care precizează că decizia de clasare emisă de Curtea de Apel Oradea în cazul promovat de ANI împotriva deputatului Ovidiu Silaghi este definitivă şi irevocabilă. De asemenea, PNL aminteşte şi că Ovidiu Silaghi a mai fost ministru al Transporturilor în perioada mai-decembrie 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ovidiu-silaghi-inaintea-sedintei-pnl-am-emotii-nu-se-stie-niciodata-votul-e-vot-11126035
11126035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.