OTP Bank donează peste 2.000 de cărţi elevilor din mediul rural

Autor: Ioana Matei Postat la 01 octombrie 2013 60 afişări

OTP Bank Romȃnia ajunge, prin intermediul campaniei naţionale de responsabilitate socială „Dreptul de a Citi”, în altă şcoală din mediul rural, cu peste 2.000 de cărţi pentru bibliotecă, menite să faciliteze accesul la lectură elevilor din clasele primare şi gimnaziale.

În cei peste trei ani de campanie, OTP Bank a donat  mai mult de 103.000 de cărţi către 165 de şcoli rurale, pentru un număr mai mare de 31.000 de copii. Iniţiativa OTP Bank România se desfăşoară în parteneriat cu Ministerului Educaţiei Naţionale.

Prin intermediul campaniei „Dreptul de a Citi”, OTP Bank donează direct şcolilor defavorizate din mediul rural colecţii de cărţi adresate elevilor din clasele I-VIII.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înţelege nevoile clienţilor şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice

Urmărește Business Magazin

/actualitate/otp-bank-doneaza-peste-2-000-de-carti-elevilor-din-mediul-rural-11430229
11430229
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.