Oţelul Galaţi-Manchester United, scor final: 0-2

Postat la 18 octombrie 2011 24 afişări

Echipa Oţelul Galaţi este practic eliminată din Liga Campionilor, după ce a fost învinsă de Manchester United în meciul disputat în această seară pe Arena Naţională din Bucureşti.

Ambele goluri ale meciului au fost marcate de Wayne Rooney din penalti, în minutele 64 (transformat după ce Sergiu Costin a primit cartonaş galben pentru henţ) şi minutul 90+2 (după ce Rooney a fost faultat de Antal).

Este al treilea meci pierdut de Oţelul în grupa C a Ligii. În celălalt meci al grupei disputat marţi seară, Benfica a bătut Basel cu 2-0.

Ambele echipe au rămas în cursul meciului cu câte un jucător mai puţin, după ce Vidici de la Manchester (min. 66) şi Perendija de la Oţelul (min. 89) au primit cartonaşe roşii.

Echipele:

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu - Filip - Antal, Neagu (Pena '72), Giurgiu, Frunză (Ilie '83) - Punosevac (Viglianti '87). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Manchester United: Lindegaard - Fabio (Jones '76), Smalling, Vidici, Evra - Valencia (Evans '71), Carrick, Anderson, Nani - Rooney, Hernandez. Antrenor: Alex Ferguson.

Arbitru: Felix Brych (Germania).

Clasamentul grupei C a Ligii Campionilor:

1 Benfica 7 p

2 Manchester 5 p

3 Basel 4 p

4 Oţelul 0 p

Urmărește Business Magazin

/actualitate/otelul-galati-manchester-united-scor-final-0-2-8879891
8879891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.