Oscar 2012: Gala premiilor Academiei Americane de Film va fi prezentată pentru a noua oară de Billy Cristal

Postat la 26 februarie 2012 17 afişări

Duminică seară, la Hollywood & Highland Center din Los Angeles (fostul Kodak Theatre), are loc cea de-a 84-a gală a premiilor Oscar, la Kodak Theatre din Los Angeles. Gazda evenimentului va fi, pentru a noua oară, actorul Billy Crystal.

Anul acesta, au fost nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film nouă pelicule, printre care "The Artist" şi "The Descendants", câştigătoare la Globurile de Aur, dar şi "The Tree of Life", câştigătorul Palme d'Or la Cannes în 2011. Pelicula 3D "Hugo", de Martin Scorsese, a obţinut cele mai multe nominalizări - 11 -, fiind urmată de "The Artist", cu 10 nominalizări. Pelicula alb-negru "The Artist", care este un omagiu adus filmelor mute de la Hollywood, a fost, în urmă cu două săptămâni, răsfăţata galei premiilor Globul de Aur.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oscar,
film,
gala,
Billy Cristal
/actualitate/oscar-2012-gala-premiilor-academiei-americane-de-film-va-fi-prezentata-pentru-a-noua-oara-de-billy-cristal-9346731
9346731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.