Osama ben Laden avea 500 de euro si doua numere de telefon secrete cusute in haine

Postat la 04 mai 2011 14 afişări

Osama ben Laden avea 500 de euro si doua numere de telefon secrete cusute in hainele sale, atunci cand a fost ucis, au declarat surse americane, citate de Sky News.

Banii si numerele de contact in cazuri de urgenta au fost descoperite dupa ce teroristul cel mai cautat din lume a fost ucis, in noaptea de duminica spre luni, de un comando american, intr-un complex rezidential din Pakistan. Potrivit unui oficial american, curierul in care Osama ben Laden avea incredere si care locuia in acel complex se numeste Abu Ahmed Al Kuwaiti. De asemenea, exista informatii potrivit carora o inregistrare video, care ar fi fost realizata de ben Laden cu o perioada inainte de a fi ucis, ar putea aparea in viitorul apropiat, dupa ce a fost gasita printre lucrurile lui.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
osama bin laden,
moarte,
bani,
surse
/actualitate/osama-ben-laden-avea-500-de-euro-si-doua-numere-de-telefon-secrete-cusute-in-haine-8228145
8228145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.