Organizaţiile PSD fac scut în jurul Vioricăi Dăncilă: Se urmăreşte intimidarea premierului

Postat la 18 mai 2018 52 afişări

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a declarat că prin plângerea penală depusă de liderul PNL, Ludovic Orban, se urmăreşte intimidarea premierului, care nu a executat ordinul de demisie al lui Iohannis, fapt ce ar putea duce la ''haos''. Reacţii au venit şi de la alte organizaţii.

Organizaţiile PSD fac scut în jurul Vioricăi Dăncilă: Se urmăreşte intimidarea premierului

''Prin gestul lui Ludovic Orban se urmăreşte intimidarea premierului Viorica Dăncilă, după ce nu „s-a executat” când Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Premierul României nu poate renunţa la mandatul primit din partea românilor şi validat de Parlamentul României doar pentru că strategia electorală a candidatului Klaus Iohannis are nevoie de o ruptură pe care să o speculeze.Acuzaţiile de înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice (...) şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului demonstrează neseriozitatea unui demers care poate arunca ţara în haos'', a spus Laurenţiu Nistor într-un comunicat de presă remis de MEDIAFAX. 

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.