CBRE: Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii imobiliare în 2018 însumează 300 milioane euro

Postat la 17 mai 2018 183 afişări

Primele 3 tranzacţii pe piaţa de investiţii imobiliare din 2018 totalizează 300 de milioane de euro, iar vânzările au vizat segmentele de retail şi spaţii de birouri, arată un studiu transmis joi de compania de consultanţă imobiliară CBRE.

CBRE: Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii imobiliare în 2018 însumează 300 milioane euro

„Clasamentul celor mai importante tranzacţii din semestrul I al anului 2018 cuprinde trei nume: centrul comercial Miliari Shopping Center şi proiectele de clădiri de birouri Campus 6 şi Oregon Park, iar toate cele trei acorduri au fost semnate în al doilea trimestru al anului, revitalizând piaţa după ce în primele trei luni ritmul a fost extrem de lent, fără investiţii notabile”, arată raportul CBRE.

Conform reprezentanţilor CBRE, primele trei tranzacţii din 2018 au fost:

- vânzarea Militari Shopping Center, centrul comercial din vestul Bucureştiului, către fondul de investiţii sud-african Mas Real Estate, unde vânzătorul este compania israeliană Atrium European Real Estate, care s-a retras de pe piaţa autohtonă;

- vânzarea primei clădiri din complexul de birouri Campus 6, proiect al dezvoltatorului suedez Skanska, unde cumpărătorul este compania austriacă CA Immo;

- vânzarea complexului de clădiri de birouri Oregon Park, dezvoltat de Portland Trust, către Lion’s Head Investment.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.