Organizaţia PSD sector 1 Bucureşti a decis excluderea din partid a lui Cătălin Ivan

Autor: Departamentul Politic Postat la 20 mai 2015 93 afişări

Organizaţia PSD sector 1 Bucureşti a decis, miercuri, excluderea din partid a lui Cătălin Ivan, pe motiv că acesta ”a continuat acţiunile negative la adresa PSD”, a anunţat preşedintele organizaţiei, Dan Tudorache.

"Este o decizie a organizaţiei locale", a afirmat Tudorache, precizând că, legal, Ivan face parte încă din organizaţia sector 1 deoarece transferul său la filiala Dobrobvăţ (Iaşi) nu a fost aprobat.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, Cătălin Ivan a precizat că va contesta această decizie, pe care o condideră ilegă, el susţinând că nu mai făcea parte din organizaţia PSD sector 1 Bucureşti, întrucât aceasta a fost dizolvată.

Eu sunt plecat de la organizaţia sector 1, pe care a dizolvat-o ilegal Victor Ponta ca să mă înlăture pe mine. Această decizie a fost luată de domnul Tudorache, care este unealta lui Liviu Dragnea”, a susţinut Cătălin Ivan.

În luna martie, conducerea PSD sector 1 Bucureşti anunţa că a decis suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Cătălin Ivan, acesta susţinând că decizia nu este statutară întrucât el este membru al PSD în comuna ieşeană Dobrovăţ.

Decizia suspendării lui Cătălin Ivan din PSD sector 1 trebuia să fie validată şi în Consiliul Naţional al PSD din 20-21 martie.

Cătălin Ivan s-a transferat, în luna martie, de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovăţ, judeţul Iaşi, decizia fiind însă invalidată de Biroul Judeţean al PSD Iaşi.

Ivan a explicat că această mutare s-a făcut legal şi a acuzat că Gheorghe Nichita a fost presat de Victor Ponta şi Liviu Dragnea pentru a nu-l primi în PSD.

Ulterior, Cătălin Ivan a anunţat că va da în judecată conducerea PSD, întrucât nu a primit răspuns la contestaţia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1, precizând că se consideră în continuare membru al PSD, deşi transferul său la PSD Dobrovăţ, judeţul Iaşi, nu a fost validat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
IVAN,
/actualitate/organizatia-psd-sector-1-bucuresti-a-decis-excluderea-din-partid-a-lui-catalin-ivan-14304831
14304831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.