Orban, după ce Cîţu a fost huiduit în Parlament: Cei care huiduie să se ducă pe stadion

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 decembrie 2020 35 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, le-a spus, miercuri, parlamentarilor care l-au huiduit pe Florin Cîţu la începutul discursului din şedinţa de plen reunit să meargă pe stadion: „Să fim civilizaţi, să respectăm şapte ani de acasă şi bunul simţ”.

Orban, după ce Cîţu a fost huiduit în Parlament: Cei care huiduie să se ducă pe stadion

„Suntem în Parlamentul României şi vă solicit să vă comportaţi aşa cum aşteaptă fiecare român de la noi - să fim civilizaţi, să respectăm şapte ani de acasă şi bunul simţ. Cei care huiduie să se ducă pe stadion dacă vor să huiduie, dacă nu vom aplica regulamentul şedinţelor comune”, a cerut preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a fost aplaudat la începutul discursului, dar a fost şi huiduit de o parte din parlamentari.

Parlamentul s-a reunit în şedinţă comună pentru a vota noul guvern format de Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parlament,
cîţu,
huiduieli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.