Orban, despre discuţia cu soţul Gabrielei Firea

Autor: Laura Buciu Postat la 30 septembrie 2020 309 afişări

Preşedintele PNL Ludovic Orban nu a negat discuţia telefonică pe care ar fi avut-o, în noaptea alegerilor locale, cu soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele. El a spus, miercuri, că atunci când discută cu cineva „nu bate toba în târg”.

Orban, despre discuţia cu soţul Gabrielei Firea

Orban a fost întrebat, miercuri, dacă este reală discuţia pe care a avut-o în noaptea alegerilor, cu soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, care i-ar fi reproşat că demonizat-o pe candidata PSD la Primăria Capitalei. Orban nu a negat, ci a spus că „sunt amănunte de cancan”.

„Astea sunt amănunte de cancan. Eu când sun pe cineva – am 500 de telefoane zilnic, răspund la oricine mă sună sau sun înapoi chir dacă sunt telefoane necunoscute – nu pot să mă apuc să povestesc presei toate cele 500 de telefoane. Când discut cu cineva, discut cu cineva, nu bat toba în târg că am vorbit cu cineva”, a spus Orban.

Gabriela Firea a declarat, marţi, la Primăria Capitalei, că împotriva sa a fost dusă o campanie murdară, de demonizare şi demolare, iar soţul său, primarul de la Voluntari, l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine ceea ce a făcut.

„Când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, dacă e convins că a făcut bine, dacă e convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan, în condiţiile în care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare, domnul Orban a spus <Măi, Florine, dar erau declaraţii politice>. Ok! Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdar”, a spus Gabriela Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
fire,
pandele

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.