Orban, despre declaraţia pe propria răspundere la ieşirea din oraş: Decizia aparţine CNSSU

Autor: Laura Buciu, Mediafax Postat la 11 mai 2020 158 afişări

Orban, despre declaraţia pe propria răspundere la ieşirea din oraş: Decizia aparţine CNSSU

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Piteşti, că decizia privind obligativitatea prezentării declaraţiei pe propria răspundere la ieşirea din oraş aparţine Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă (CNSSU) şi va fi anunţată în zilele ce urmează.

Întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă timpul stării de alertă va mai fi obligatorie prezentarea unei declaraţii pe propria răspundere la ieşirea din oraş, premierul Ludovic Orban a spus că decizia va fi luată de CNSSU.

„Dacă va fi sau nu va fi necesară declaraţia, decizia va fi luată de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, după declararea stării de alertă. Există opinii pe această temă. Până la urmă va prevala decizia CNSSU şi o vom anunţa public în timp util astfel încât oamenii să ştie despre ce e vorba. Ce este cert este că vor exista o sumă de motive care sunt publicate deja pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, le-am publicat public pentru deplasarea în afara localităţilor”, a spus Orban.

Premierul a spus că pentru arealurile metropolitane, unde practic există o legătură apropiată între domiciliu şi locul unde cetăţeanul este angajat, sunt discuţii să nu existe restricţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orbam,
declaratie,
decizie,
iesire,
raspundere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.