Orban, atac la PSD: Ei nu au ce să spună în privinţa pensiilor speciale. Ei le-au inventat

Autor: Teodor Bobei Postat la 16 decembrie 2019 86 afişări

Ludovic Orban a declarat că PSD nu are niciun cuvânt de spus în privinţa abrogării pensiilor speciale pentru că ei sunt "inventatorii" acestui tip de pensie. Premierul a precizat că parlamentarii PNL vor vota pentru proiectul de abrogare a pensiilor speciale al USR, dacă acesta va fi dezbătut.

"PSD sare din lac în puţ, inventatorii pensiilor speciale sunt cei de la PSD, inventatorii sistemului privilegiat a multor categorii în cursul pensionării sunt cei de la PSD. Numai ei au putut să inventeze că pensia să se calculeze în funcţie de ultimele trei luni pe baza tuturor veniturilor înregistrate şi a permis să se întâmple veniturile brute ale unor angajaţi din sistemele publice în ultimele luni de muncă, astfel încât să ajungă la nişte pensii aberante. Ei nu mai au ce să spună în privinţa pensiilor speciale. Sigur, ar fi bine să voteze proiectul nostru de lege",a declarat Ludovic Orban, luni la Parlament, după BEX al PNL.

Reacţia premieruui vine în contextul în care liderul PSD Maramureş Gabriel Zetea a anunţat, luni, că PSD va susţine abrogarea pensiilor speciale în Parlament.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
pensii,
psd,
ludovic orban

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.