Orban: Am pregătit o nouă ordonanţă militară care va fi prezentată în cursul zilei de astăzi/ Cei care vin în ţară petrec Paştele în carantină

Postat la 04 aprilie 2020 181 afişări

Orban: Am pregătit o nouă ordonanţă militară care va fi prezentată în cursul zilei de astăzi/ Cei care vin în ţară petrec Paştele în carantină

Ludovic Orban a spus, după întâlnirea care a avut loc la sediul MAI, cu ministrul de Interne, Marcel Vela, că sâmbătă va fi dată o nouă ordonanţă militară, premierul afirmând că documentul este aproape finalizat.

Guvernul urmează să emită, sâmbătă, cea de-a şapte ordonanţă militară, de la instituirea stării de urgenţă.

Premierul Ludovic Orban a spus că, în cadrul discuţiei pe care a purtat-o cu Marcel Vela, a evaluat situaţia şi documentul este aproape finalizat.

Sursa citată a precizat că ordonanţa militară va fi prezentată sâmbătă.

„Am evaluat situaţia, am pregătit elementele pentru o nouă ordonanţă militară, care va fi prezentată de echipa de la Ministerul de Interne în cursul zilei de astăzi (sâmbătă - n.red.). Am terminat evaluarea. E aproape în forma finală ordonanţa. Am evaluat lcurările în ţară şi capacitatea de carantinare”, a declarat acesta la ieşire din sediul MAI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ordonanta,
militar,
prezentare,
pregatiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.