Oraşul unde costul de trai este atât de ridicat încât dacă câştigi 100.000 de dolari pe an este încadrat automat la ”venituri mici”

Postat la 02 ianuarie 2019 444 afişări

Pentru a fi încadrată automat la categoria „venituri foarte mici”, o familie de patru persoane din San Francisco nu trebuie să câştige mai mult de 117.400 de dolari pe an, realatează Business Insider.

Oraşul unde costul de trai este atât de ridicat încât dacă câştigi 100.000 de dolari pe an este încadrat automat la ”venituri mici”

Aceasta este concluzia la care a ajuns Departamentul de Gospodării şi Dezvoltare Urbană al SUA, într-un raport recent lansat. Raportul este despre nivelul de trai al familiilor din SUA, iar zona metropolitană San Francisco este uşor sub media de venit din zonă de 118.400 de dolari anual.

 

Pentru a fi încadrate la „venituri foarte mici”, familiile de patru persoane trebuie să câştige în limita a 73.300 de dolari anual, iar cei care câştigă 44.000 de dolari sunt încadraţi ca având „venituri extrem de mici”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
venituri,
incadrare,
cost,
ridicare,
castigare,
familie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.