”Oraşul iubirii” în ipostaze pe care nu le vei mai vedea vreodată - GALERIE FOTO

Postat la 23 noiembrie 2012 36 afişări

Celebrul club de cabaret Moulin Rouge, cinemaul parizian Aubert Palace, dar mai ales aspecte din viaţa cotidiană a parizienilor sunt printre temele colecţiei de fotografii color realizate la iniţiativa milionarului Albert Kahn, bancher şi filantrop al secolului trecut.

Colecţia conţine peste 72.000 de fotografii expuse la muzeul Albert Kahn din Paris. Proiectul a fost început de Kahn în 1909 când bancherul a trimis un grup de fotografi în peste 50 de ţări şi a fost oprit odată cu prăbuşirea Wall Street din 1929.

Parisul, "oraşul iubirii" avea nişte locuri pe care turiştii din ziua de azi nu le vor mai vedea. Iată câteva dintre acestea:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paris,
Albert Kahn,
bancher
/actualitate/orasul-iubirii-in-ipostaze-pe-care-nu-le-vei-mai-vedea-vreodata-galerie-foto-10345944
10345944
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.