Oraşul fantomă din SUA unde nimeni nu vrea să mai locuiască de aproape 20 de ani

Postat la 29 mai 2017 582 afişări

Johnsonville, un orăşel părăsit din Connecticut, aminteşte de un episod din celebrul serial "Twin Peaks". Este la fel de sumbru, dar, spre deosebire de locaţia inventată de David Lynch nimeni nu a mai pătruns aici de aproape 20 de ani.

Johnsonville se află la doi paşi de Connecticut River şi a fost scos la vânzare recent pentru suma de 1,9 milioane dolari.

Nimeni nu se încumetă, însă, să negocieze cu proprietarii din cauza unei legende bizare care spune că Mr. Johnson însuşi, stafia fostului administrator, bântuie încă locul.

Un milionar excentric care ar vrea să-şi stabilească aici reşedinţa ar putea fi însă atras de clădirile vechi şi de peisajul înverzit, potrivit msm.com. Locul este atractiv în prezent doar pentru vânătorii de fantome şi de exploratorii urbani, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
fantoma,
sua,
connecticut,
amintire,
celebru,
episod,
parasire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.