Oraşul din România invadat de şobolani: „Sunt ca la nuntă, alai. Dansează, fac ce vor ei”

Postat la 29 octombrie 2018 2892 afişări

Invazie de şobolani în Craiova. Locatarii unui cartier sunt disperaţi şi spun că rozătoarele mişună nestingherite în zona pubelelor.

Oraşul din România invadat de şobolani: „Sunt ca la nuntă, alai. Dansează, fac ce vor ei”

Cum se lasă întunericul, oamenii nu mai duc gunoiul de teamă.

Ei susţin că au făcut sesizări la asociaţia de locatari, care a deratizat de câteva ori, însă în zadar. Firma de salubritate a oraşului spune că nu a primit reclamaţii şi dă vina pe oamenii străzii care ar împrăştia gunoiul din pubele.

Reporter: „Dacă gunoiul ar fi ridicat zilnic, ar mai fi aceşti şobolani?”

Muncitor: „Da, da, să vedeţi ce e şi în curtea liceului, peste tot sunt.”

Reporter: „De ce în această zonă sunt mai mulţi ca în alte părţi?”

Muncitor: „Mănâncă la liceu, aruncă resturi.”

În imaginile suprinse de locatari se văd mai mulţi şobolani care mişună în voie. Locatarii susţin că situaţia ar fi scăpat de sub control, după ce unele platforme de gunoi din zonă ar fi fost desfiinţate, iar pubelele lor sunt folosite acum de mai multă lume, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sobolani,
nunta,
romania,
craiova,
locatari,
gunoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.