Oraşul din România în care o casă costă doar 1.800 de euro. Nu e glumă!

Postat la 16 iunie 2022 643 afişări

Oraşul din România în care o casă costă doar 1.800 de euro. Nu e glumă!

Dacă în Bucureşti şi în marile oraşe preţurile locuinţelor au explodat în ultimele luni pe fondul pandemiei şi a războiului din Ucraina, nu acelaşi lucru se întâmplă în oraşele mai mici din provincie. În municipiul Zalău, oamenii îşi vând proprietăţile la preţuri derizorii.

Este şi cazul unei proprietare din Zalău. Ea a postat în urmă cu câteva zile pe un site de anunţuri imobiliare un anunţ în care spune că vinde o casă plus teren  de 4.300 de metri pătraţi, la doar 1,800 de euro. Mai mult decât atât, preţul este negociabil.

”Vând casă nelocuibilă în Zalău, strada cetăţii Nr. 116 cu terenul aferent în suprafaţa de 4300 de metri. Toată utilităţile sunt prezente (gaz, curent, canalizare). Vând şi o livadă în suprafaţa de 10 arii la intrarea în Ortelec. Mai multe detalii la telefon”, este descrierea postată pe Olx.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
costuri,
gluma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.