Oraşul din România în care drogurile Zombie „bântuie” pe străzi, prin parcuri sau după blocurile gri

Postat la 12 octombrie 2018 285 afişări

Câmpia Turzii, oraş de provincie, până nu demult mono-industrial, a devenit, în ultimul an, teren de încercare pentru traficanţii de droguri şi etnobotanice. Noul drog, K2/Zombie, a băgat mai mulţi tineri în spital şi i-a învăţat pe toţi, profesori şi părinţi, să fie mult mai atenţi cu copiii lor.

Oraşul din România în care drogurile Zombie „bântuie” pe străzi, prin parcuri sau după blocurile gri

Municipiul Câmpia Turzii a intrat în atenţia poliţiştilor şi procurorilor, dar şi a Avocatului Poporului, după apariţia unor filmuleţe cu tineri care ar fi consumat drogul K2/Zombie. În timp ce autorităţile locale susţin că problema nu mai există în urma arestării a doi dealeri, reprezentanţii instituţiilor de învăţământ rămân vigilenţi.

Mai multe filmuleţe au surprins tineri zăcând pe scaune în zona Gării ori pe băncile din parcuri, inerţi şi albi la faţă ca nişte saci cu făină, sau care se mişcau de parcă tocmai şi-ar fi băgat degetele în priză. Alţii, care stăteau aplecaţi, fără reacţie, sau mergeau cu spatele şi păreau gata să cadă, de parcă abia şi-ar ţine echilibrul pe o sârmă ancorată la mare înălţime. Sau unii care aveau mişcări incontrolabile, convulsive, ca şi când ar da o probă într-un film horror despre Apocalipsă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.