Oraşul din România clasat de National Geographic între cele mai cool destinaţii pentru 2019

Postat la 09 februarie 2019 205 afişări

Un oraş românesc a fost inclus de către editorii platformei National Geographic între cele 19 destinaţii cool recomandate turiştilor pentru anul 2019, potrivit Mediafax.

Oraşul din România clasat de National Geographic între cele mai cool destinaţii pentru 2019

Între atracţiile care sunt considerate de specialişti ca esenţiale pentru turismul anului viitor se numără peisaje urbane futuriste, arhitectură modernistă, precum şi păduri luxuriante şi zone de viaţă sălbatică reabilitate.

 

Setouchi este prima destinaţie pe care mizează lista National Geographic. Oraşul japonez este considerat o alternativă fericită la aglomeraţia din metropolele foarte căutate din arhipelag în contextul în care aici este programată Cupa Mondială la rugby în 2019.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
destinatii,
national geographic,
clasare,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.