Oraşul din România care a ajuns să fie îngropat în gunoaie! Imagini ireale făcute publice

Postat la 07 septembrie 2023 152 afişări

Oraşul din România care a ajuns să fie îngropat în gunoaie! Imagini ireale făcute publice

Un oraş din România a ajuns să fie îngropat în gunoaie, la propriu. Locuitorii se plâng că nu mai suportă mirosul şi mizeria, iar autorităţile dau vina de la unii la alţii.

În Bârlad nu se mai poate trăi, spun oamenii de acolo.

Bârlad, oraş îngropat în gunoaie

Din păcate, în 2023, oraşul Bârlad a ajuns să fie îngropat în gunoaie, care sunt lăsate pe străzi şi neridicate cu zilele. Această situaţie poate fi cel mai des întâlnită în zona Gării, dar şi la periferie.

Bârlădenii spun că nu este normal ca deşeurile lăsate pe domeniul public să nu fie ridicate.

„Aşa arată punctele de colectare a deşeurilor din Bârlad. Un oraş infect, firma care se ocupă de deşeuri, Urbana SA, nu îşi face treaba, nici Primăria sau Garda de Mediu nu îşi fac treaba. Această problemă este de mult timp, pute rău”, scrie Florin R. într-un e-mail trimis către publicaţia locală Vremea Nouă.

Potrivit sursei citate, cei de la Garda de Mediu confirmă că în Bârlad este o problemă cu gunoaiele, dar comisarul-şef Gabriel Cristian Laic susţine că nu există rezolvare.

„În ceea ce priveste disconfortul datorat mirosului insuportabil şi mizeriei provenite de la containerele de gunoi amplasate în unele zone din municipiul Bârlad, în special în zona Odochia şi Gina, punct Autogară, am efectuat control în data de 29.08.2023, în baza sesizării înregistrate la Garda Natională de Mediu şi de la CJ Vaslui, cu nr. 1635/28.08.2023, împreună cu reprezentantul operatorului local de salubritate Urbana SA şi am constatat următoarele:

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gunoaie,
imagini,
publicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.