Oraşul cu cei mai mulţi miliardari din lume

Postat la 25 februarie 2016 806 afişări

Oraşul cu cei mai mulţi miliardari din lume

În capitala Chinei au apărut în ultimul an nu mai puţin de 32 de miliardari ajungând astfel la 100 de miliardari ce trăiesc în Beijing, potrivit unui raport al publicaţiei Hurun Report. New York a coborât pe locul doi cu 95 de miliardari, informează CNN.

„În ciuda încetinirii creşterii economice şi prăbuşirea burselor, China a câştigat mai mulţi miliardari decât orice altă ţarî din lume în 2015.”, a declarat Rupert Hoogewerf, preşedintele Hurun Report.

Clasamentul este completat de Moscova (66 de miliardari), Hong Kong (64) şi Shanghai (50). Mai mult 5 din cele 10 oraşe din top sunt din China.

Cel mai bogat miliardar din Beijing este Dalian Wanda care are o avere estimată la 26 de miliarde de dolari. David Koch şi Michael Bloomberg sunt cei mai bogaţi oameni din New York.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orasul-cu-cei-mai-multi-miliardari-din-lume-15087111
15087111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.