Orange lansează smartphone-ul propriu Nivo

Autor: Anca Barbulescu Postat la 17 aprilie 2013 64 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Orange România lansează Orange Nivo, un smartphone creat sub brand propriu cu funcţii diversificate ce permit accesarea unor servicii precum internet prin tehnologia 3G şi HD Voice.

Orange lansează smartphone-ul propriu Nivo

Orange Nivo poate fi achiziţionat începând de la 1 euro (TVA inclus), preţ valabil pentru abonamentul Cangur 18, la activarea unui nou contract sau la prelungirea unui contract existent pe 24 de luni.

Dotat cu cel mai nou sistem de operare Android, Jelly Bean, cu un ecran mare, de 4 inchi, cameră de 5 MP, procesor performant Snapdragon Dual-Core 1 GHz şi memorie internă de 4 GB, Orange Nivo asigură un acces rapid la paginile de internet dorite, precum şi la e-mailuri, iar documentele ataşate pot fi citite direct pe telefon. Utilizatorii pot face fotografii la rezoluţie înaltă şi le pot împărtăşi cu prietenii, prin e-mail şi mesaje multimedia.  în plus, deoarece telefonul este compatibil HD Voice, clienţii se pot bucura de apeluri cu un sunet clar şi reducerea zgomotelor de fundal în timpul convorbirilor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orange-lanseaza-smartphone-ul-propriu-nivo-10758102
10758102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.