Opus Land, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti, investeşte peste 22 milioane de euro în acest an în extinderea complexului

Autor: Roxana Rosu Postat la 21 ianuarie 2020 295 afişări

Opus Land, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti, vrea să investească peste 22 milioane de euro în acest an în continuarea extinderii complexului rezidenţial, care va ajunge la 4.100 de locuinţe .

Opus Land,  dezvoltatorul proiectului rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti, investeşte peste 22 milioane de euro în acest an în extinderea complexului

Opus Land,  dezvoltatorul proiectului rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti, vrea să investească peste 22 milioane de euro în acest an în continuarea extinderii complexului rezidenţial, care va ajunge la 4.100 de locuinţe .

Compania va livra 500 de noi apartamente şi vile în acest an, plus o serie de facilităţi, inclusiv o şocală primară de stat, prima de acest fel dintr-un proiect rezidenţial local. Clădirea va fi donată către autorităţi, aceasta putând fi extinsă în viitor în funcţie de necesităţi datorită specificului său modular.

”În ultimii 12 ani s-a dezvoltat şi se va construi în continuare un adevărat oraş. Povestea Cosmopolis va continua încă cel puţin 10 ani, la final urmând ca proiectul să fie primul oraş nou dezvoltat în ţară în perioada post-decembristă”, a declarat Gabriel Voicu, director de vânzări SVN Romania şi project manager Cosmopolis.

Investiţiile cumulate în acest proiect se ridică la peste 350 de milioane de euro.

În acest an va fi inaugurat şi al doilea drum de ieşire din Cosmopolis spre localitatea Tunari, precum şi alte drumuri în interiorul complexului şi şapte piscine.

Vânzările în cadrul Cosmopolis au crescut anul trecut cu 18%, ajungând astfel la 550 de tranzacţii. ”Rezultatele înregistrate în 2019 sunt foarte bune, mai ales dacă ţinem cont de începutul de an anevoios, cu plafonarea gradului de îndatorare şi majorarea dobânzilor. 2020 a debutat într-un climat general mult mai pozitiv comparativ cu 2019 şi estimăm că vom înregistra şi în acest an un rezultat excelent”, a adăugat Gabriel Voicu.

SVN România este consultantul şi agentul a peste 10 proiecte rezidenţiale cu un minimum de 350 de unităţi fiecare, printre care Aviaţiei Park (Forte Partners), Baba Novac Residence (SIF Moldova), Belvedere Residences (Băneasa Developments), Cosmopolis (Opus Land), Parcului20 (Cordia) sau Soho Unirii (London Partners).

Urmărește Business Magazin

ALEPH STORY: BEST OF. România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană şi pe locul 128 în lume la educaţie financiară

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.