Optima a înregistrat la 9 luni o creştere de 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Autor: Andra Stroe Postat la 31 octombrie 2018 17 afişări

Optima, compania de outsourcing cu capital majoritar românesc a înregistrat la 9 luni o creştere de 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Optima a înregistrat la 9 luni o creştere de 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

„Dacă anul trecut raportam o creştere de 25%, pe aceeaşi perioadă, iată că anul acesta reuşim un avans de 40%, la 9 luni, ceea ce înseamnă destul de mult, chiar dacă activăm într-un domeniu cu o expansiune extrem de rapidă în ultimii ani. Am reuşit această performanţă mai ales în urma eficientizării proceselor interne şi creşterii productivităţii dar şi graţie noilor proiecte începute în acest an, care, în esenţă, se reflectă în creşterea performanţei echipelor din proiectele de outsourcing de vânzări. Acestea reprezintă, practic, şi baza business-ului nostru”, declară Daniel Mereuţă, director general Optima.

Oficialii companiei previzionează că, până la sfârştiul anului, business-ul va depăşi 20 de milioane de lei, cu o bază de aproape 400 de angajaţi, pe toate centrele de activitate din Bucureşti, Iaşi şi Braşov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
capital,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.