Opt aleşi americani, arestaţi în cursul unei manifestaţii pentru reformarea imigraţiei

Postat la 09 octombrie 2013 50 afişări

Zeci de persoane, inclusiv opt aleşi americani, au fost arestate marţi în cursul unei manifestaţii, la Washington, prin care cereau Congresului o reformare a imigraţiei.

Opt aleşi americani, arestaţi în cursul unei manifestaţii pentru reformarea imigraţiei

 Aceste evenimente au determinat Casa Albă să îndemne congresmenii să ajungă la un compromis cât mai rapid şi să reconstruiască "sistemul de imigraţie care a eşuat" în Statele Unite, permiţând reformei - în prezent blocate în Congres - să fie adoptate de către Camera Reprezentanţilor.

Anterior, zeci de manifestanţi care blocau un bulevard la nivelul Capitoliului, sediul Congresului american, au fost arestaţi de poliţie. Ei au fost încătuşaţi cu cătuşe de plastic, potrivit unui jurnalist AFP.

Aproximativ 10.000 de persoane, potrivit organizatorilor, au participat la acest "Marş pentru demnitate şi respectarea imigranţilor" care s-a desfăşurat, sâmbătă, în aproximativ 160 de oraşe americane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/opt-alesi-americani-arestati-in-cursul-unei-manifestatii-pentru-reformarea-imigratiei-11483043
11483043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.