Oprişan: Scindarea PSD e o poveste. Nu mă interesează ce spune Vanghelie

Autor: Liviu Dadacus Postat la 12 ianuarie 2015 31 afişări

Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, a declarat, luni, că scindarea partidului reprezintă o ”poveste” şi că nu crede că există riscul ca parlamentarii PSD să migreze către PNL pentru a forma o nouă majoritate în Legislativ.

Solicitat să comenteze zvonurile apărute în presă despre scindarea posibilă a PSD, Oprişan a răspuns: ”Nu, asta cu scindarea e o poveste”.

El a arătat că nu există nici riscul ca parlamentarii PSD să migreze.

Înrebat dacă există riscul ca parlamentarii social-democraţi să treacă la PNL, pentru a forma o altă majoritate, Oprişan a răspuns: ”Nu cred că există asemenea riscuri”.

Solicitat să comenteze şi declaraţiile lui Marian Vanghelie, exclus din PSD la sfârşitul anului trecut, despre preluarea unor parlamentari social-democraţi, Oprişan a răspuns: „Nu mă interesează ce spune domnul Vanghelie”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
SCIZIUNI,
/actualitate/oprisan-scindarea-psd-e-o-poveste-nu-ma-intereseaza-ce-spune-vanghelie-13760065
13760065
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.