Au plătit 350 de lei pe noapte pentru o cameră în Poiana Braşov şi puteau să fie omorâţi de tavanul prăbuşit

Autor: Mihaela Gradinaru, Razvan Muresan Postat la 12 ianuarie 2015 12562 afişări

Au plătit 350 de lei pe noapte pentru o cameră în Poiana Braşov şi puteau să fie omorâţi de tavanul prăbuşit

Tavanul unei camere dintr-un hotel de patru stele din Poiana Braşov s-a prăbuşit, duminică, neexistând persoane rănite, în condiţiile în care cei doi turişti care erau cazaţi acolo tocmai ieşiseră din încăpere şi se aflau pe hol, unde au auzit un zgomot puternic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit şefului Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Sorin Susanu, instituţia a declanşat o anchetă la Hotel Alpin din Poiana Braşov, clasificat cu patru stele, după ce o parte din tavanul unei camere s-a prăbuşit.

”Am făcut un control la hotel şi deocamdată suntem în cercetare. A căzut o parte din tavan, pe o suprafaţă de câţiva metri pătraţi. Nu înţelegem nici noi cauza producerii acestui incident. Camera este momentan conservată pentru expertiza unei firme de specialitate. În funcţie de rezultatul anchetei, vom stabili cine se face vinovat, dar cel mai probabil este vina constructorului care a realizat lucrarea“, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Braşov.

În momentul prăbuşirii tavanului, cei doi turişti care erau cazaţi în cameră nu se aflau în încăpere. Aceştia părăsiseră încăperea cu câteva momente înainte şi se aflau pe hol, unde au auzit un zgomot puternic din camera lor.

Reprezentanţii hotelului le-au pus la dispoziţie gratuit celor doi turişti o altă cameră, însă aceştia au refuzat oferta şi au plecat de la hotel.

Claudiu Aron, proprietarul com­plexului hotelier de patru stele Alpin Resort Hotel din Poiana Braşov (150 de camere) şi al unui apart-hotel cu 114 aparta­mente, are afaceri anuale de opt milioane de euro, conform ZF.

Potrivit informaţiilor disponibile, preţul unei camere duble la hotelul Alpin din Poiana Braşov, rezervate în luna ianuarie, este de 350 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poiana brasov,
brasov,
alpin poiana brasov
/actualitate/au-platit-350-de-lei-pe-noapte-pentru-o-camera-in-poiana-brasov-si-puteau-sa-fie-omorati-de-tavanul-prabusit-13759957
13759957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.